![]() |
Demon helmet quest solo 100lvl by Wanyn
to co w temacie Demon quest solo na 100lvl by Wanyn :cup:
a oto link: http://rapidshare.de/files/2999963/W..._SoLo.rec.html jest co oglondac polecam edit plz cya. |
Mogł byś to zamieścić na: http://tibicams.tibia.gamigo.de/upload ?
Niektórzy nie mogą ściągać z rapidshare (w tym i ja :/) |
sry
|
Filmik full wypas... dobry kurde od razu na 100 lvl i to palem....
|
na dole jak dobrze mi sie zdaje byly 3 demony -.- a powiny byc 4 wiec to chyba nie do konca solo
|
masz racje
ale to może po save serva a po nim nie ma pełnego respu
|
jak mam sciagnac ten plik :(
jak mam sciagnac ten plik
|
Stary filmik .. btw. ktoś mówił ze nie pełne solo ,fakt on mówi na końcu filmiku to , zabił chyba o jedną mniej banshee o ile sie nie mylę ..
|
Wiecie już był Demon Quest Solo ale to wykonał 110 elite jak się dobrze sięgam pamięcią :D :p Wytłukł wszystko i zebrał 8 demon shieldów bo powiedział, że jak wykona solo Demon Questa to każdy daje mu demon shield
|
Rehost please
|
Cytuj:
pzdr. |
super
hahahahahahahaaaaaaaaaa
fajny film :cup: |
No to sory pomyliłem się ale z tymi 8 demon shieldami to nie był wałek o nie
|
spoko ze 100lvl to zrobil, ale nie chcialo mi sie patrzec jak po straceniu 85 hp sie uha, total waste, dostawal hit za 100i sie uhal dostawal za 120 czekal az mu walnie jeszcze i sie uhal i tak w kolko, btw ten filmik widzialem dawno temu :P
|
Cytuj:
Nie zapominaj ze to pallek nie knight , demon by mu combo wywalił i by sie chłopak zwinął .. :D |
Mój komentarz.
B) Bardzo podobało mi sie jak solowałeś ten qest.Zrobiło na mnie wrażenie z kąd miałeś tyle ringów ....? :cup:
|
Cytuj:
|
to nie ja
Cytuj:
|
......
O ile dobrze pamietam ten filmik juz byl dawno umieszczony na tibia.pl ..... :confused:
|
Zaje****** Filmik
A wczoraj wlasnie sie klucilem z kolegom ze jush jakis pall zabil solo demony tylko czemu on tak zadko sd nawalal?? by mniej uh stracil.... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:22. |