Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   czy muzyka POP jest wporzo?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=41882)

Smash-Shady 12-07-2005 17:36

czy muzyka POP jest wporzo??

mam takie jedno pytanko dla was...otoz czy lubicie slychac POP'u?? Wiem,wiem spolecznosc tego forum jest rozdzielona miedzy hiphop-techno-rock/metal... ale ja lubie so posluchac czasem jakiegos popu..np reni jusis :P a Wy??

Shanhaevel 12-07-2005 17:37

Tematom na temat (lol) muzyki mówimy NIE!!!

Matek 12-07-2005 17:43

Pop jest spoko...

ie slucham go, ale nie wyobrazam sobie dyskotek bez Jlo czy innych popowych wybielaczy...

Mc macio 12-07-2005 17:44

jesli zaliczasz np.Brodke, Makowieckiego do popu to jest wporzo

Iron 12-07-2005 17:46

da się przeżyć

Thimburd 12-07-2005 17:50

Wiesz... różnie. Większość sux, ale znajdzie się jakaś perełka... No, ale ogólnie to: jestem na NIE.

Chessterr 12-07-2005 17:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thimburd
Wiesz... różnie. Większość sux, ale znajdzie się jakaś perełka... No, ale ogólnie to: jestem na NIE.

Odezwi sie na gg. Ja podobnie jak Thim

ciemne dropsy 12-07-2005 19:25

Pop do sluchania sux. Ale naprzyklad pojdzie sie na jakich koncert albo dyskoteke no to moze byc. No bo chyba nie bedziesz przenosil sie w stan pacyfistyczny przy blancie i reggae albo machal glowa z dziewczyna przy metalu :D

Chociaz rozne sa gusta :P

Tasior 12-07-2005 19:49

Jak widze pewne osobistości z mojej klasy, które słuchają tylko popu i tekno, mówią do wszystkich wokoło "ziomuś", uwielbiają Britni i świecą się w ciemności od mejkapu niczym ofiary Czarnobyla czy postaci ze słabego fejka, myśle że nie

Yoh Asakura 12-07-2005 20:06

Pop - dno,badziewie,na dyskotece,cóż,są lepsze rodzaje muzy na dyski...
Ogółem:
Jestem na nie.

Guzik 12-07-2005 20:09

POP to nie jest rodzaj muzyki. Jest to skrót od słowa popular (popularne), a więc POP to nic innego jak muzyka która aktualnie jest na topie i posiada sporo grono słuchaczy [Michael Jackson, Audioslave, SOAD (tak tak drodzy fani SOAD'u, sam wokalista powiedział że ich muzyka to POP ) ].

Wikt 12-07-2005 20:36

Pop to generalnie zlom, chociaz to tez roznie bywa. Sam przewaznie slucham Rammsteina, techno, a popu to moze.. Wilki - Bohema.. i kilka innych utworow. Bywaja perly.

Descartes 12-07-2005 21:34

A wiecie, że Britnej ma miseczkę A!

Ashlon 12-07-2005 21:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuraj
A wiecie, że Britnej ma miseczkę A!

A Jozek spod budki z piwem nosi meskie stringi! A co to ma do tematu? :/

Wg mnie kazda muzyka jest "wporzo", jesli cos ciekawego reprezentuje...

djkuter 12-07-2005 21:47

Jak wszędzie można i w popie (coś mi się z komórami kojarzy...) coś fajnego. Czasem sobie posłucham, ale raczej nie lubię tej muzyki. Choć czasem jest przydatna (juz inni powiedzieli do czego.

Matek 13-07-2005 08:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guzik
POP to nie jest rodzaj muzyki. Jest to skrót od słowa popular (popularne), a więc POP to nic innego jak muzyka która aktualnie jest na topie i posiada sporo grono słuchaczy [Michael Jackson, Audioslave, SOAD (tak tak drodzy fani SOAD'u, sam wokalista powiedział że ich muzyka to POP ) ].

Mylisz sie. popular-music czyli taka, ktora jest łatwo zjadliwa, przyswajalna. Nie oznacza, ze ma duzo sluchaczy;]

SOAD popem? Zwlaszcza jak sie przeslucha ich ostatnia plyte - tam to mnostwo popowych kawalkow:D

A Metallica, Tool, APC, NIN to zespoly popowe? Przeciez maja mnostwo oddanych fanow?

Shinjix 13-07-2005 08:11

Pop to muzyka rozrywkowa, ktora przeznaczona jest (moim zdaniem) głównie na dyskoteki. Rozwalają mnie tylko wypowiedzi nieobiektywnych "ziomków" i innych ludzi lubiacych tylko jeden typ muzyki. Troche obiektywizmu ludzie! Muzyka popularna, "POP", jest "wporzo" jezeli ci sie podoba.

:topic:
Gdy usłyszałem pierwszy raz Mandaryne zaczelo mi sie zdawac, ze disco polo na nowo wrocilo do polski :o (JK)

:topic: x2
Mam nadzieje, ze ten temat nie zamieni sie w kolejna bezsensowna klutnie na temat "Jaki gatunek muzyki najlepszy"

:topic: x3

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guzik
POP to nic innego jak muzyka która aktualnie jest na topie i posiada sporo grono słuchaczy [Michael Jackson, Audioslave, SOAD...

SOAD to nu metal...

ripper 13-07-2005 08:52

Pop? Eh, aż trudno uwierzyć że ktoś robi "taką" muzykę. Dla mnie to żałosne.
"Jestem na nie"

Baron Kaldrick 13-07-2005 08:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shinjix
SOAD to nu metal...

A Behemoth to disco polo.

[ mz ] 13-07-2005 08:59

,,Wporzo''? Tak, super extra bum cyk cyk ziooooom... ehh

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:47.