![]() |
czy muzyka POP jest wporzo??
mam takie jedno pytanko dla was...otoz czy lubicie slychac POP'u?? Wiem,wiem spolecznosc tego forum jest rozdzielona miedzy hiphop-techno-rock/metal... ale ja lubie so posluchac czasem jakiegos popu..np reni jusis :P a Wy??
|
Tematom na temat (lol) muzyki mówimy NIE!!!
|
Pop jest spoko...
ie slucham go, ale nie wyobrazam sobie dyskotek bez Jlo czy innych popowych wybielaczy... |
jesli zaliczasz np.Brodke, Makowieckiego do popu to jest wporzo
|
da się przeżyć
|
Wiesz... różnie. Większość sux, ale znajdzie się jakaś perełka... No, ale ogólnie to: jestem na NIE.
|
Cytuj:
|
Pop do sluchania sux. Ale naprzyklad pojdzie sie na jakich koncert albo dyskoteke no to moze byc. No bo chyba nie bedziesz przenosil sie w stan pacyfistyczny przy blancie i reggae albo machal glowa z dziewczyna przy metalu :D
Chociaz rozne sa gusta :P |
Jak widze pewne osobistości z mojej klasy, które słuchają tylko popu i tekno, mówią do wszystkich wokoło "ziomuś", uwielbiają Britni i świecą się w ciemności od mejkapu niczym ofiary Czarnobyla czy postaci ze słabego fejka, myśle że nie
|
Pop - dno,badziewie,na dyskotece,cóż,są lepsze rodzaje muzy na dyski...
Ogółem: Jestem na nie. |
POP to nie jest rodzaj muzyki. Jest to skrót od słowa popular (popularne), a więc POP to nic innego jak muzyka która aktualnie jest na topie i posiada sporo grono słuchaczy [Michael Jackson, Audioslave, SOAD (tak tak drodzy fani SOAD'u, sam wokalista powiedział że ich muzyka to POP ) ].
|
Pop to generalnie zlom, chociaz to tez roznie bywa. Sam przewaznie slucham Rammsteina, techno, a popu to moze.. Wilki - Bohema.. i kilka innych utworow. Bywaja perly.
|
A wiecie, że Britnej ma miseczkę A!
|
Cytuj:
A Jozek spod budki z piwem nosi meskie stringi! A co to ma do tematu? :/ Wg mnie kazda muzyka jest "wporzo", jesli cos ciekawego reprezentuje... |
Jak wszędzie można i w popie (coś mi się z komórami kojarzy...) coś fajnego. Czasem sobie posłucham, ale raczej nie lubię tej muzyki. Choć czasem jest przydatna (juz inni powiedzieli do czego.
|
Cytuj:
Mylisz sie. popular-music czyli taka, ktora jest łatwo zjadliwa, przyswajalna. Nie oznacza, ze ma duzo sluchaczy;] SOAD popem? Zwlaszcza jak sie przeslucha ich ostatnia plyte - tam to mnostwo popowych kawalkow:D A Metallica, Tool, APC, NIN to zespoly popowe? Przeciez maja mnostwo oddanych fanow? |
Pop to muzyka rozrywkowa, ktora przeznaczona jest (moim zdaniem) głównie na dyskoteki. Rozwalają mnie tylko wypowiedzi nieobiektywnych "ziomków" i innych ludzi lubiacych tylko jeden typ muzyki. Troche obiektywizmu ludzie! Muzyka popularna, "POP", jest "wporzo" jezeli ci sie podoba.
:topic: Gdy usłyszałem pierwszy raz Mandaryne zaczelo mi sie zdawac, ze disco polo na nowo wrocilo do polski :o (JK) :topic: x2 Mam nadzieje, ze ten temat nie zamieni sie w kolejna bezsensowna klutnie na temat "Jaki gatunek muzyki najlepszy" :topic: x3 Cytuj:
|
Pop? Eh, aż trudno uwierzyć że ktoś robi "taką" muzykę. Dla mnie to żałosne.
"Jestem na nie" |
Cytuj:
|
,,Wporzo''? Tak, super extra bum cyk cyk ziooooom... ehh
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:47. |