![]() |
Demoh hunt nice loot
wszystko w temacie
oto link: http://rapidshare.de/files/3000634/ChuckDemony.rec.html |
Powiem Ci tyle - najlepszy film jaki kiedykolwiek widziałem !! ale mieliście szczęście gz gz gz gz. Nie będę zdradzał, mówię Wam opłaca się obejrzeć cały chociaż trochę długi.
|
Qrwa ja nie moge co za zaje....... filmik. Takiego szczęscia to jeszcze nigdy nie widzialem.Big gz dla tych panów.Nie uwieżycie jak nie zobaczycie!
B) |
Ladny loocik :D
Farciarski s****iel |
Mpa, Mms :D nice loot ^^
|
hmm..widziałem już ten film na tibia.org.pl i dawał go ktoś inny :> hmm...czyżby plagiat?i przywłaszczenie sobie praw autorskich?:<
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Facet dawno w ryj nie dostałeś?Jak bym był tym kto to nagrywał to bym cie zabił!Serio!!PLAGIAT!!!!!Ten film był jakis niezły czas temu...Modki plz ban dla tego goscia bo mnie krew zaleje!!!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Supeeeeeeeeeeeeeeeeercio filmik Gratz dla wykonawcow
|
Cytuj:
Zawsze sie jaksi **** musi znalezc -.-. Gz dla wykonawców. |
Tak teraz jestem pewny, że to Chuck nakręcił ten film. Naet nie próbował zatuszować tego bo w tytule jest nick kolesia. Też jestem za banem dla tego pana
|
Cytuj:
|
Naprawde świetny film. I wielkie GZ z loota tylko pozazdroscic :P
|
Film jest z ~4 kwiewtnia(data ściągnięcia) u mnie...Błagam modki ban dla goscia...Chuck where r u?!
EDIT: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=31143&page=2 <- link do zdjęć z hunta...tematu z filmem nie mogłem znalezc -.- |
LOL! Dlaczego ban? Czy powiedział, że SAM nakręcił ten filmik? NIE! Ile razy się zdarza, że ktoś publikuje filmy z tibia.de i wtedy się nie czepiacie... a nawet jeśli troche stary - może mu się spodobał i postanowił zamieścic? Może ma zgodę autora? >.<
|
@lass
to niech powie, że ma zgode autora!i niech autor sam sie wypowie...Jak dla mnie to jest przyjmowanie na siebie(tak na siebie, bo nie powiedzial,ze film nie jest jego)laurow z wyczynow innych,zapewne leprzych od tego co teraz dał film... |
:cup: omg... filmik geeeeeenialny ... loocik suuuper !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tylko potrenuj skille bo mam praiwe identyczne na 46 lvl :P o 1 mniejsze :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:37. |