![]() |
Demon Solo By Qmpel
MOJ QMPEL SOLUJE DEMONA 40 LVL SORCERER , WYPADA MAGIC PLATE ARMOR \!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PS : KOCHAM TO LINK : http://rapidshare.de/files/3001792/demon_solo.rec.html
|
Omfg to jest Żałosne !! -.-
|
...
No coment...
|
-.-'
Mlotq niemasz co robic?? zasmiecasz forum takim czyms..
Wiekszego nooba niewidzialem.. SKASOWAC TEMAT. |
Ty jak myślałeś, że to będzie śmieszne to masz ***a na czole ćwoku!!!
To jest żałosne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Panowie moderatorzy proszę o bana dla obywatela ''Mily Knight"!!!
|
up@
Edytuj posty bo Ty zarobisz bana -,- @topic Mama ucieszona że zostawiłeś jej gumki w 100 kolorach? Nie zaśmiecaj więcej forum takim gównem,bo zarobisz niedługo bana -,- |
Co za de..l pomysl troche zamim dasz cos takiego durnego na forum!!!
|
X(
X( Prosze uprzejmie o przyznanie bana chlopczykowi ktory q*** zalozyl ten temat jak mozna cos takiego pokazywac za to poinienes dostac bana i za klamstwo!! W temacie pisze demon solo!! BANA MU
|
omFG
****a co za debil i idiota zamieszcza takie wielkie gowno...pomysl zanim cos zrobisz... X( X(
|
Cytuj:
|
Debil
powiem ci jedno ... (ci celowo z małej) JESTES DEBILEM .... zasmiecasz forum takimi bzdurami... idz sie lepiej pobaw klockami lego.... X(
|
U mnie to się nawet nie ściąga :confused:
Widać ze noobbest rox :evul: PS:Widać że to noob bo pisze "kumpel" przez "q" lol..... |
Co on wogule zamieścił na tym linku? Bo boje się ściągnąć możecie mi powiedzieć?
|
Ej jak ztond sciognoc ten film bo ja nieumiem?
|
Cytuj:
|
Jezu zalosne!!
BLOKUJCIE TEMAT I LINK WYWALCIE |
Buahauhuahauahuahau żondzish! Stary! Nieźle Ci do***au! Kurde normalnie walnoł Ci te GFB to sie wyóchać nie zdonrzyłeś! Ale stary! Byłeś naprawde blisko! Czóje rze nastempnym razem Ci sie uda!!!!!1111oneoneonoerazraz
Grats pruby na takim niskim leveló! I rzycze Ci powodzenia w gże! Tak pozatym: Owszem uśmiałem się, ale mógłbyś nie kłamać :) PS. Wsyskie buendy zostauy zrobione celowo :D JOŁ! |
Omg
Pozostawiam To Bez Komentarza
|
Takich rzeczy sie nie robi...
To nawet śmieszne nie jest.. X( X( X(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:13. |