![]() |
Pierwsze bohy na Furorze
Jak w temacie. Pięcio godzinny necro hunt i pierwsze bohy na Frorze w moim wykonaniu.
Występują Yeebak, 32 pally <ja> Taifun Devilry , 31 Sorcerer Niestety nie cieszylem sie długo gdyż dropneło mnie i zginełem 5 minut po zakończeniu filmu.... Link http://rapidshare.de/files/3002689/Necros_hunt.rec.html |
Cytuj:
hehehe ale ty nawet nieobejżałeś tego filmu :P on trawa 5 godzin a ty po 5 minutach dałeś koment ;( . Ale wielkie dzięki. :cup: :cup: :cup: |
Yo'bak teraz przesadziles ponad 6h filmu ja to na full speedzie oglandalem przez 1h. No gratz tych bohów i levelu ale mogliście pokazać cały loot w końcówce tylko tego mi troszke brakowalo ale tylko pozazdrościć. WIELKIE GRATZ dla was :D
|
gTz
GrAtZ...i jak tam na nowym servie leci? Bo na Morganie jest spokój..chwilowo :)
___________ Tabasugu Brother Morgana RP 77/60 15mlvl 43lvl |
Bym powiedział Gratz, ale w sumie ich nie macie :D ale wogóle gz hunta itd...
Jak podbije lvl moze razem jakis hunt :> |
No no brawo Yoobak ... :) Szkoda ze na morganie nie zlotowales pierwszy :p Ale fajny start na poczatek jeszcze raz gratz !
|
Cytuj:
Tak btw: Może Fett ma i niewiecie xD |
Wielkie GZ.Tylko miałeś pecha na końcu XD.Przykro mi
|
gz y0bak też niegram juz na morganie XD.Teraz Berylia :P
|
Ja tez niedlugo na jakies hunty chodzil... ale na pewno nie na vampy bo dla pacc only :(
Furora For Facc Plx0r |
wielkie gratz
|
Cytuj:
|
GZ milo slyszec ze pierwszy bohy zdobyl polak jeszcze raz gz
|
7min15sec OMG
Ale BIG GRATZ dla tych panów. :) Ja czekam aż będą mogli wchodzić FACCowie. Bye bye morgana & welcome Furora |
Już mówiłem ci to w grze, ale powtórze gz :>. Nawiasem mówiąc szykuj mi inva 30 lvl sie zbliża :P tzn narazie jeszcze ban ale wkrótce, Let's play tibia!
|
Cytuj:
|
Bohy na Furorze jak Bohy na Furorze hehe no gratz :p
PS: Później dam filmik kto jest mistrzem od bohów :D |
Problem
Czy dam rade necromancerowi na 29 lvlu jak se przyzwe Dsy ?? Ps : filmik spoko :) gz bohów
|
Cytuj:
49 lvl nada :( |
brawo bohow!!:D przenosze sie z morgany na furore:P czekam teraz tylko az pacce beda mogly wchodzic i mam nadzieje ze to bedzie serwer gdzie beda polacy rzadzic i chociaz tutaj bedzie spokoj:] :baby:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:42. |