![]() |
Jak sie wybić po hacku
Witam wszystkich! Słuchajcie nie *******cie mi znowu zebym szukał albo coś w tym stylu bo mi sie nie chce... tibia sie zmienia i wymagania sie zmieniają. Elo mam problem ponieważ ostatnio sobie gralem kngihtem i bylem juz na 33lv. Bardzo fajnie mi sie gralo lecz jednak zabili mnie pare razy a potem dostalem hacka od kumpla ktory znał moje pasy. Oczywiście dostal w******* taki ze potem mialem problemy z rodzicami ze bije kolegów itp ale to nvm. mam teraz 26lv skille 63/56. Jeszcze 4mlv. Mam pytanie do was maniaków profesionalistów bez życia ktorzy graja całymi dniami w tą gre i marnują sobie życie...Jak sie wybić z tego dolka i miec duzo hajsu dobre eq? o skille to ja juz zadbam. Odp plx nie gralem 3 miechy bo skonczyla sie umowa na neostrade ale ojciec znowu mi zalozyl to chce mi sie grac halp halp halp!!!
|
Nie jestem "maniakiem"i nigdy hacka nie mialem..ale najlepiej moim zdaniem jest porzyczyc trochę kasy na:
*p-set'a, *g-shielda, *Zalerzy jakiej broni używasz to:sword-serpent,axe-k-axe,club-dragon hammer, *Plecak Uhów. Jak się ma już sprzęt to warto wyruszyć na ghule/soldy robić lootbagi i się wzbogacać. |
Ja miałem 3 hacki i dalej gram :P.Fajny eq był i wogole,Level takie średnie(dla mnie)
|
Orłem niejestem ale wdług mnie : BAD EQ,GOOD SKILLS i na rooty,tam sie szybko wzbogacisz,kup sobie hmmy i idź na coś większego,może coś cennego wylootkujesz,a za kase kupisz sobie eq.Narazie zapomnij o all,pomyśl tylko o broni i o tarczy,żeby (na początek) były dobre(tarcza 26def.+ broń... 25atck./15def.+) a reszta dojdzie potem.
|
A co zrobiles kiedy miales ten level co po haku kiedy go przechodziłeś pierwszy raz? Zrob dokladnie to samo. A co do kasy pozycz jezeli jestes pall/knight to na eq a jak sorc/druid to na blanki.
|
Cytuj:
2. Wole być maniaczką, profesjonalistką be z życia, grająca całymi dniami w tibie i marnująca sobie życie, niż idiotą którego rl koledzy hakują, a potem musi on im za to w*******ić (bo inaczej sie porozumieć nie potrafi). 3. Biorąc pod uwage twój poziom umysłowy, to polecam jedyną metodę na która cię stać - czyli ściągnięcie sobie MC i robienie uhów na 5 druidach. Przy odrobinie szczęścia może znowu cie hakną i bedzięmy mieli cie z głowy. |
@LOL_13
Co zrobić żeby wybić się po hacku .. hmm Primo: zadbaj o to, żeby nie trzeba było się wybijać, czyli nie rozdawaj palantom haseł. Secundo: 33 lvl, rycerzyk ... płaczesz za nim? Chyba nie wiesz co stracili inni. A tak cakiem nawiasem to gra jest przecież...przecież to nie realne. Za czym tu płakać? :P Tertio: Co zrobić, żeby się wybić ... grać. I nie każdy kto gra i ma wysoki lvl, doświadczenie, bardzo dobre itemki jest maniakiem. Po prostu potrafi grać i wie jak to robić. |
druidzi
ja proponuje zalozyc 2 nowe konta z druidami ^^ i robic uhy i sprzedawac po 10 bp albo wymieniac na sprzet. Takie wymiany sa raczej korzystniejsze dla ciebie bo kiedy jest zastuj z UH'ami na rynku i jest nadmiar sprzetu ceny sprzetu spadaja uhow rosna a wienc praktycznie kazdy sie zgozi wymienic uhy na sprzet :) z korzyscia dla ciebie mamy np takiego bright sworda za 20k powiedzmy zrobisz 5bp uh i kazdy bys sprzedal za 3k czyli 15k za co bs nie kupisz, ale Hlvl z nadmiarem eq napewno sie wymieni bo te 5k w ta czy w tamta nie robi mu roznicy jak dziennie zarabia miliony ^^.
|
Po 1 nie nalezy panikowac.
Po 2 trzeba sie mocno wybic od dna. Po 3 trzeba wyladawac na ziemi. |
Na tym samym koncie robisz sobie druidka, którym legalnie wychodzisz na maina i robisz uhy... A dlatego na tym samym koncie, żeby to było legalne bez mc :]
|
Cytuj:
@Topic Kup sobie jakieś szmaciane eq i idż na GhostLand, Zbieraj co się tylko da i sprzedawaj, szybko sie wzbogacisz. |
Cytuj:
|
Mnie ostatnio zhaczyl ex przyjaciel z rl mojego wtedy 36knighta =] i poprostu zalatwilem k axe, dwarven shielda, p seta, bp uh i polecialem na soldy robic lootbagi itp. teraz juz mam:42lvl, Boh, K legs, C arm, Crus helmet, Fire axe, Vampire shield, i Dragon lance :D najwazniejsze jest to ze nie wolno sie zalamac i probowac to odrobic a tak nawiasem Tibia to tylko gra niektorzy sie zabardzo nią przejmuja.
|
Dzieki bardzo za te porady. Temat do zamknięcia a jeżeli ktoś chce jeszcze cos powiedzieć to daje mu 2 dni :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:22. |