![]() |
Regulamin konkursu na zdjecie Tibia in real.
Regulamin Konkursu na zdjecie pod tytulem Tibia in real.
|
Mały komentarz :
Jesli ktoś chce robić zdjęcie wspólnie ze znajomym(i), proszę bardzo. W przypadku zdobycia 1 miejsca można wybrać 2x 3 miesiące na 2 rózne konta i w ten sposób podzielić się wygraną. Oczywiście zdjęcia muszą być zrobione samodzielnie, nie żadne ściągnięte gotowce skąś ewentualnie lekko przerobione. W takim wypadku będzie to traktowane jak zwykły plagiat i tak samo karane (ban). |
Wydaje mi się, że zdjęcia nie powinny być przerabiane. Osoby , które należą do MTA lub w ogóle mają talent do przerabiania zdjęć na komputerze, mają większy talent i tym samym szanse na wygranie.
|
Czy można dodać jakiś krótki komentarz do własnego zdjęcia?
Edit: Już widzę, że można :P To chyba dobrze, że najpierw czytam regulamin, a dopiero potem przeglądam zdjęcia nie? :P |
7 dni po zakonczeniu konkursu!
Regulamin według mnie jest w porzadku o prócz jednej rzeczy :P dajcie z 2 tygodnie bo ludzie sa na wakacjach w tym czasie B)
Robie tez zdjatko moze wygram :cup: |
Cytuj:
|
ja mam juz nawet pomysl ale ja bym wolal gdyby mozna byloby wiecej zdjec przeslac moglbym ukazac wiecej itemkow itp. :P ale trudno
|
Tez uwazam, ze ludzie sa na wakacjach, i moga przegapic wygrana... ;( Wiec moze zamiast 7 dni do PW powinno bys 2-3 tygodnie? Zastanowci sie nad tym!
|
Czy na zdjeciu musze byc ja czy moge sfotografowac kogos innego?
|
Cytuj:
11. Nie zapominajmy, że mamy wakacje. Czy jeśli zaznacze w zgloszeniu/dam znać Modowi/Adminowi na PW o terminie wyjazdu to mam szanse zdobyć nagrodę jeśli nie odpowiem przez 7 dni? edit: czemu po [ list=7 ][ * ] text [ /list ] wyświetla "1. text" |
A czy sa jakies ograniczenia w formie czy Zdjecie moze przedstawiac nawet plastelinowego ludka??
|
A może zamiast przedłużać termin w którym ma się zgłosić zwycięzca, nie lepiej wybrać jakąś inną forme skontaktowania się ze zwycięzcą niż PW ? Może listownie (lol) albo smsem ? Nic innego nie przychodzi mi do głowy
|
Ja mam pytanie do pkt 3.
Jest tam napisane, ze mozna zrobic fotomontarz... A post nizej Matkus napisal ze jezeli chce zglosic zdjecie, musi ono byc zrobione przeze mnie... Tak wiec moje pytanie: Czy mozna zrobic fotomontarz, ze zdjec znalezionych w necie? Nie chodzi mi tu o praktyczie gotowe zdjecia i dodanie do nich grafik z tibii, ale sklejenie calego zdjecia ze znalezionych w necie... np jakies tlo, jakies zdjecie osoby, zdjecie np. pająka jako giant spidera, ale bez robienia zdjecia wlasnego? Czy takie cos jest dopuszczalne? |
Ja mam takie pytanie czy można dodać na zdjeciu np. w PAINTcie pasek Hp. Prosze o odpowiedż.
|
NIe zgadzam się z jednym. niektóre osoby należą do bractw rycerskich i to wykorzystują. NIe lepiej , żeby każdy wymyślił coś bardziej oryginalnego?
|
Cytuj:
@Maethi A kto powiedział, że takie zdjęcia mają największe szanse. Liczy się pomysłowość, styl, a nie tylko pójście do teatru z prośbą o wypożyczenie kostiumu @down Zakładając czysto hipotetycznie, że wygrasz-wpisz lepiej oba nicki. |
Załóżmy że wygram i wybiore sobie pacca na 3 miechy dla 2 kont. Czy wtedy przed wysłaniem zdjęcia musze podac dwa imiona postaci dla 2 kont czy dopiero 2 imie potem jesli juz wygram? :confused:
|
1 nagroda to pacc na 180 dni dla jednego konta
po rozstrzygnieciu konkursu mozna zamienic pacc 180-dniowy na 2 pacci po 90 dni |
Cos na ten konkurs dzis sporo nowych uzytkownikow sie zarejestrowalo. Moderatorzy powinni sprawdzac czy ktos z jednego komputera nie robi kilku kont by wkleic kilka zdjec.
|
Spokojnie. Myślisz, że o tym nie pomyśleliśmy??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:52. |