![]() |
Czy damy rade (tak damy rade):)
Mamy bande ja palek 25 lvl skille 60\45 i woja 22 lvl 4 magic lvl skile 60/60 na czym mozemy expic i gdzie to jest pomuzcie!!!
Z GORY DZIEKUJEMY |
proponuje iśc na pojedyncze spawny smoków,
gsów, albo wybrać sie na jakąś masową produkcje cyców :P |
gdzie sa smoki
gdzie sa takie pojedyncze spawny smokuw i ile nam sredniu uhuw zejdzie na jednego
|
Na otwartej przestrzeni to będą smoki koło:
Kazzo, gdzuieś koło venore ale niewiem gdzie dokładniej, na PoH ale tam w poblirzy pare innych stworków. W jaskiniach i jaskiniopodobnych miejscach to: w zamku koło ab, w Wiosce elfów al;e tam naprawde mało miejsca, na północ od smoka z kazzo, i ponoc gdzies na PoHu |
jeje, na POH jest taka fajna dziurka zakryta drzewkiem, wpadlem w nia bez liny i mialem Mortal Kombat vs 1 a pozniej 4 smoki.. moj lvl 30 pallek owczesny trzymal sie dzielnie i padl po czasie, a pozniej w depo doszlo mi 400 expa.. ....marny interes.. na smoki to tylko w dragon liar
|
Dacie rady na smoczki ja jako paladyn na 21 lvlu ze skilami 63/48 mialem draga na 2-3 uhy ale tylko na pohu.Jest tam miejsce gdzie jest drag i po prostu uciekaj po ukosie w kierunku temple powienienes go zabic sam a z blokerem to frajda...
Cytuj:
|
Dragon liar to jaskinia smokow kolo venore. Wystepuja tam pojedyncze jaki i masowe respawny smokow i DLi. Nie bede pokazywal jak sie tam dostac, bo nie chce by doszlo do przeludnienia sie calkiem niezlego expowiska. ;)
|
Cytuj:
Jak koniecznie chcecie razem to idzcie sobie na dwarf guardy, wtedy paladyn zgarnia exp a rycek loot :) Wezcie z plecak GFB, z 5 plecakow UH, a za cala reszte cap wezcie boltow (obaj) - mozna caly dzien siedziec i przyciagnac lootbag za 20-50k do tego ok 100k expa paladyn i z 10-20k rycek z soldierow, dwarfow i rotow po drodze (guarda przy 60 skilla niewiele zrobi blokujac je). |
Mozecie na dragach on juz moze blokowac a ty szybko go rozwalisz hmm... ale jak bys chciale sam to mozesz isc na POH i lepiej na tym wyjdziesz :P
|
Pojedynczy resp smokow to jest to co powinniscie sprobowac. Mysle ze dacie rade.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:15. |