Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Tomfactor hacked <Aldora> (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=41953)

Tamoo 13-07-2005 10:36

Tomfactor hacked <Aldora>

Witam!
Dzisiaj moj kumpel hacknol Tomfactora (36 knight skile 73sword, 69shield, 5 magic lvl)
Zostal rookowany przez takich noobkow na aldorze jak:
Avenger evil - 2 char tomfactora :D (ofiara)
Fingererror - drugi noob na aldorze kilkadziesiaty (chyba 70+) elite kngiht z sacreficles
Fingerwest - trzeci noob pomocnik errora
shirit iron - najbardziej noobowaty paladyn na aldorze (to on zaczol ta awanture)
Nameck - zawziety sorcek ktory wali sdki po 150 na prawie 50 lvlu (mlvla nie znam)
Narm - tez noobek co tu duzo gadac :P
A tutaj zamieszcze najciekawsze gatki jest ich malo ale noobowe :P

10:16 Avenger Evil: matka cie nie kocha ojciec tylko w nocy
10:18 Avenger Evil: OJCIEC NAUCZYL CIE TANCZYC NOOBIE
10:20 Masakrowiec: ignore
10:23 Malyrcin: daj pasy
10:24 Malyrcin: daj pasy
i reszta innych noobowych :P

Tutaj macie link (rapidshare)LINK - pobierz
:p :p :p
Enjoy & Comments

...

Edit:
Tutaj nagralem wczesniejszy wieczor to byl pierwszy styk z tomem - jego eq takie bylo ja mu dalem p seta itd. widac to na drugim filmie.
Pobierz

grzysztof 13-07-2005 13:32

noobem moim zdaniem jest osoba ktora shakowala ta postac ;/ rozumiem zeby powiedzmy okrasc i troche popekowac, ale zeby rookowac i niszczyc dlugie godziny czyjejs pracy to juz chamstwo ;l

Ice Paladyn 13-07-2005 15:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez grzysztof
noobem moim zdaniem jest osoba ktora shakowala ta postac ;/ rozumiem zeby powiedzmy okrasc i troche popekowac, ale zeby rookowac i niszczyc dlugie godziny czyjejs pracy to juz chamstwo ;l

UP^^ ZGADZAM SIĘ ZUPEŁNIE

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez raven
Fingerwest to ja .. skoro my jestesmy nooby , to daj mi adresik twoj to pogadamy hm? :))
masz AŻ 13 lat , bo takiemu "komus" 13 lat nawet bym nie dal .. 5/6 moze??

Fingererror to moj rl kumpel , ciekawe czy jak bysmy Ci do drzwi zapukali to tez bys nas tak wyzywal cfaniaku??

sam nie potrafisz grac tylko psuc komus postacie i btw. moze dasz nick swojego main chara , o ile go masz?

podsumowanie : nie ja , nie error , nie avenger ani nikt z nas nie jest noobem tylko noobem jest ten kto go shakował i ten KTO NIA GRAŁ POZNIEJ ( czyt. TY )

P.S
Fingererror - drugi noob na aldorze kilkadziesiaty (chyba 70+) elite kngiht z sacreficles
nie no gratz ( patrzcie na nazwe gildii Errora ;ppp )

Dobra ale chyba nie jesteś taki super skoro bijesz gościa który mówi że shakował postać.

Mojego kumpla hakną jego sąsiad o 2 lata młodszy to dostał takiego szota że mu ząb wypadł :D :D .

Dark Blondi 13-07-2005 15:37

-.- noob chyba to ty :/

@2x up Zgadzam sie

Druidek of secura 13-07-2005 15:38

jeśli to nie problem to powiedz w jakim mieście mieszka twój kumpel bo znam wielu którzy nie lubią hakerów i by mu piąche na ryj wycieli ;)

Xoltor 13-07-2005 16:18

Nawet nie ciekawe...

Widziało sie leprze filmy z hacków..
Nic specjalnego..

raven 13-07-2005 17:57

ekhm -.-

Fingerwest to ja .. skoro my jestesmy nooby , to daj mi adresik twoj to pogadamy hm? :))
masz AŻ 13 lat , bo takiemu "komus" 13 lat nawet bym nie dal .. 5/6 moze??

Fingererror to moj rl kumpel , ciekawe czy jak bysmy Ci do drzwi zapukali to tez bys nas tak wyzywal cfaniaku??

sam nie potrafisz grac tylko psuc komus postacie i btw. moze dasz nick swojego main chara , o ile go masz?

podsumowanie : nie ja , nie error , nie avenger ani nikt z nas nie jest noobem tylko noobem jest ten kto go shakował i ten KTO NIA GRAŁ POZNIEJ ( czyt. TY )

P.S
nie no gratz ( patrzcie na nazwe gildii Errora ;ppp )

Marczio 13-07-2005 18:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tamoo
Witam!
Dzisiaj moj kumpel hacknol Tomfactora (36 knight skile 73sword, 69shield, 5 magic lvl)
shirit iron - najbardziej noobowaty paladyn na aldorze (to on zaczol ta awanture)
Nameck - zawziety sorcek ktory wali sdki po 150 na prawie 50 lvlu (mlvla nie znam)

Enjoy & Comments

...

Edit:
Tutaj nagralem wczesniejszy wieczor to byl pierwszy styk z tomem - jego eq takie bylo ja mu dalem p seta itd. widac to na drugim filmie.
Pobierz

No powiem ci ze jestes malym gnojkiem i debilkiem skoro podniecasz sie tym ze TWOJ kumpel shakowal kogos tam. Ja bym sie nie przyznawal, nawet bym sie z nim nie zadawal wiedzac ze jest hakerem ale to maly gnoju sie cieszysz bo moze jakis item dostaniesz, na forum sie chwalisz jakims tanim filmem, zycze ci zeby ci kolesie cie spotkali i pokazali ci zycie zlodzieja in rl, sam bym sie chetnie do nich dolaczyl. WON stad plebsie

Calista 13-07-2005 18:23

eee...to jest żałosne ;/
hacknąć kogoś i jeszcze się chwalić? nie masz czym szpanować -.-
naucz się szanowac trud czyjejś pracy ;/

Aldruhn of Aldora 13-07-2005 18:30

Oj już ja bym gościa ustawił. B) :evul:

Kamell 13-07-2005 18:35

Noob to osoba ktora shackowala i zrookowala postac =/

SkiLo 13-07-2005 18:54

zazwyczaj osoby shackowane same sie o to prosza nie stosujac sie do zasad bezpieczenstwa (jest mnostwo poradnikow na ten temat)

ale rookowac postac to hamstwo, nie wystarczylo hackerowi zabrac itemki ?
niszczenie czyjejs postaci to nie jest powod do dumy !!!

raven 13-07-2005 19:02

@up

chyba sie zrozumiales...
gosciu shakowal postać mojemu kumplowi i dlatego ja bilismy .. niby jak mielismy hackerowi zabrac itemy , lol?

BOtter 13-07-2005 19:23

Dziekuję uprzejmie ale nie bedę tego ogladać B)
Pokazują jak hakują kogoś innego a potem Ciebie hakują Rotfl

Lass 13-07-2005 19:32

Hackerów trzeba kastrowac... ehh nie ma to jak zmarnowane wiele godzin gry... gra to niby zabawa, ale jeśli się traci efekty tej zabawy (których zdobywanie trwało długo) to już przestaje byc zabawne >.<

BOtter 13-07-2005 19:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lass
Hackerów trzeba kastrowac... ehh nie ma to jak zmarnowane wiele godzin gry... gra to niby zabawa, ale jeśli się traci efekty tej zabawy (których zdobywanie trwało długo) to już przestaje byc zabawne >.<

Jakbyś shakował jakąś dobrą postać to byś się inaczej wyraził.. :D

Wypas 13-07-2005 19:45

Hakerów trzeba tak natłuc, że ich własna matka nie pozna. ;)

Arkamis 13-07-2005 19:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tamoo
Witam!

Enjoy & Comments

...

Edit:
Pobierz

TWÓJ KOLEGA TO JEDNYM SŁOWEM PEDAŁ I HACKER JAK MOŻNA ZAMIESZCZAĆ TAKIE TEMATY!? A JAK ON BY SIĘ POCZUŁ JAK BY MU ZROOKOWANNO 36 ELITE KNIGHTA?~! BY WYWALIŁ KOMPUTER PRZEZ OKNO!!! NIECH GO TYLKO SPOTKAM TO WEZME MOJĄ WIATRÓWKE Z PIWNICY I ROZ***IE MU ŁEBBB!!!!!!! TY HAMIE!!! BYŚ RYCZAŁ JAK BYŚ STRACIŁ TAKIEGO CHARA! DAWAJ MIEJSCOWOŚĆ I ULICE TO CI ROZWALE ŁEB Z KILOMETRA!!!

Inhabitant of Saphira 13-07-2005 20:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez raven
chyba sie zrozumiales...
gosciu shakowal postać mojemu kumplowi i dlatego ja bilismy .. niby jak mielismy hackerowi zabrac itemy , lol?

chyba tego dobrze nie przemysleliscie - popatrzcie jak prawidziwi kumple pomagaja shackowanemu
TIBIA NEWS.net

http://www.tibianews.net/picday/000450.jpg

09/07/2005 &middot; Friends. Knight of Darkness has sent this screenshot where he is shown protecting his hacked friend. "We were trapping Mixx Darkheart in the temple so he couldn't keep rooking his hacked char". Great friends there, Mixx!

Itemy i tak stracil, prawda ?
A tak przynajmniej levele by zostaly ...

Rahim 13-07-2005 20:36

Topic@: Jesteś

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:32.