![]() |
O co w tym chodzi ?!
Mam pytanko.CO to jest Life drain i mana drain ?
|
Sa to czary polegajace na wysysaniu ... life drain - zycia , mana drain - many :P
|
Life drain i mana drain
A czy gracz może wyssać potworowi mane albo życie ?!
|
|
Life drain i Mana drain używają tylko potworki na graczach. Np. life drain - ghoul, vamp, mana drain - priestess, beholder. Zabezpieczenie częściowe przed tym stanowi garlic necklace (life drain) i bronze amulet (mana drain).
|
skoro juz taki temat powstal mam pytanie... Czy mana shield chroni przed live drain?
|
Magic Shield działa tak
jakis koleś (potwór) walnie ci hita za 100 to zamiast życia zabiera ci Mane cała filozofia :) B) |
Cytuj:
np zsumonowany DS > dragowi |
...
..........
|
@up
proszę bardzo :D http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja1.swf @FoNgO Możliwe :) Jestem knightem więc nie sprawdzałem. @Dawid_Mistrz Mana Shield działa tak jak napisał Ker'Flame. Mana shield chroni tylko przed atakami fizycznymi i magicznymi. Według mnie mana shield chroni przed life drain. |
Wic tak:
Life drain - wysysanie zycia, zsumonowany DS moze wysysac zycie tak samo jak dziki, chroni garlic neckalce Mana drain - wysysanie many, chroni bornze amulet wypadajacy z mino(chyba) Jak masz wlaczona mana shield to WSZYSTKIE obrazenia (czyli life drain tez) sa brane z many nie z hp. to chyba tyle, a poza tym to juz chyab bylo i to nie raz :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:15. |