Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Kubki na tibia.org (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=42025)

Shweppes 13-07-2005 17:46

Kubki na tibia.org

Więc pewnie jak większośc z was zauważyła, znajoma strona tibia.org.pl wprowadziła do sprzedazy kubki ze swoim logiem. Większość z was z tego co widziałem bluzga tę stronę, ale słyszałem też że MatKus zna dobrze tamtego admina. Ale co do tematu. Jak myśliscie, czy to dobre przedwsięzięcie? Ja uważam że tak, ponieważ nie dośc że zwiększą nieznacznie swoją popularność, to co starsi ich użytkownicy kupują je masowo (tzn. każdy po jednym ;p)

Yoh Asakura 13-07-2005 17:51

Ee ?Zwiększy popularność ?Kto by chciał taki brzydki kubek,jak bym z niego wypił to bym chyba zwymiotował,według mnie nie podniesie ich popularności...
wole mój stary kubeczek z Dragon Ball'em ;)

Tasior 13-07-2005 17:52

A po kiego młotka mi kubek z napisem tibia.org? Już kubek z Losuxem zrozumiem (szczególnie Bałwański :P), kubek z jakimś śmieszym nadrukiem(?), a tu z napisem tibia.org i jeszcze pewnie brzydki. Następny krok? Koszulka z napisem
"I Love Tibia"? Bleeee.

Matek 13-07-2005 18:03

prezerwatywy w ksztalcie demona;]

Shanhaevel 13-07-2005 18:06

Gumowe kurczaki z koszulką "T4E" (Tibia Forever) :P

spider-bialystok 13-07-2005 18:07

Kubek jest wg calkiem fajny ale czestym gosciem forum na tibia.org.pl nie jestem wiec nie kupie go ;p.

Tasior 13-07-2005 18:34

A może (dmuchaną) laleczke w kształcie Bubble, trzymającą gumowego kurczaka i kubek w rękach, w koszulce "I love Tibia", i kondom gratis :P. Ale będzie biznes.

Shweppes 13-07-2005 19:13

Ta, plakaty i zasłony na okno jeszcze?

gorgi 13-07-2005 19:20

a może zdjęcie nagiego admina?

Berburio 13-07-2005 19:48

Loool...już bardziej idiotycznych pomysłów nie widziałem.Czy tu nie miała być dyskusja o kubkach ,a nie co tam jeszcze wymyślą...?

Kubek poprostu do d***

Boshe...kupił kubek i zrobił na niego napis tibia.org - chociaż to jest drugi link do strony www.tibia.com ...zupełnie zbadziewione.

spider-bialystok 13-07-2005 19:55

Berburio widze, ze nie jestes fanem tibia.org.PL, ale moglbys napisac powody czemu uwazasz, ze kubek jest do dupy. Swoja droga mysle, ze gdyby powstaly kubki tibia.pl kazdy by sie zachwycal i zachwalal... Z tego co pamietam byly kiedys w planach gadzety tibia.pl ale moge sie mylic
Ludzie, troche luzu, tibia.org.pl to nie sa jacys wrogowie zeby od razu och zjezdzac a kubek to dosyc standardowy pomysl wiec nie wiem czemu sie tak bulwersujecie..

Dan the Automator 13-07-2005 20:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spider-bialystok
Berburio widze, ze nie jestes fanem tibia.org.PL, ale moglbys napisac powody czemu uwazasz, ze kubek jest do dupy. Swoja droga mysle, ze gdyby powstaly kubki tibia.pl kazdy by sie zachwycal i zachwalal... Z tego co pamietam byly kiedys w planach gadzety tibia.pl ale moge sie mylic
Ludzie, troche luzu, tibia.org.pl to nie sa jacys wrogowie zeby od razu och zjezdzac a kubek to dosyc standardowy pomysl wiec nie wiem czemu sie tak bulwersujecie..

Nie mylisz się, nie mylisz się... ;)

OSzczędźcie sobie takich durnych komentarzy - ze tibia.org be i wogole. BO bedzie trzeba sprowadzic dyskusje na troche inny tor ;d

Marcin of shadow 13-07-2005 20:10

Jestem pewien ze gdyby byly kubki tibia.pl kazdy by je zachwalal tak jak powiedzial ktos wyzej przeciez tibia.org.pl nie hakuje ludzi prowadzi nawet akcje antyhack projeckt nie wiem co wy do niej macie.
Do adminow moze byscie tez zrobili takie kubki chcetnie bym kupil :D

Dwarf 13-07-2005 20:17

Ja tam do nich nic nie mam ale przykro sie czyta bluzgi na uztkownikow i adminow tibia.pl :/

Uncle Warrior 13-07-2005 20:24

Nie wiem czego od tego chcecie... mi się podoba, proste i przyjemne dla oka.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tasior
i jeszcze pewnie brzydki

O ja pier... tu już przesadziłeś -.-"""

Ashlon 13-07-2005 20:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwarf
Ja tam do nich nic nie mam ale przykro sie czyta bluzgi na uztkownikow i adminow tibia.pl :/

Kompleks nizszosci?

@Topic : kubek ujdzie. Dobrze, ze conajmniej cien smoka, a nie takie chodzace paskudztwo z tibi, co jak jaszczurka wyglada ;) Wg mnie - pomysl ciekawy, ale napis mogl byc troche lepszy.

@offtop : eee, ja bym dal jakas kurtke ze skory o kolorze zielonym i wyrysowanymi luskami.

Kuna 13-07-2005 20:34

Jezeli,bym,taki,kubek,kupil,toŁ

+Zamienil,bym,go,na,kubek,ktory,kazde,siki,zamieni al,by,w,wodke
+Wystawil,bym,go,na,balkon,zeby,golebie,go,obsraly
I,HATE,STUPID,CHEATERS!!!!!!!+.+

Yoh Asakura 13-07-2005 20:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spider-bialystok
droga mysle, ze gdyby powstaly kubki tibia.pl kazdy by sie zachwycal i zachwalal... Z tego co pamietam byly kiedys w planach gadzety tibia.pl ale moge sie mylic

Zachwycalibyśmy się bo błyby porządnie wykonany,jakieś fajne logo albo co innego,zresztą,kubek byłby pewnie wyczepisty a pieniądze ze sprzedaży poszły by na stronke ;).

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwarf

Masz racje.Cokolwiek będzie złego albo coś to odrazu:
To pewnie jakieś *****y z tibia.pl !!!!oneoneonerazrazraz
Toż to żenada...poprostu są zazdrośni a teraz wstydzą się przejść na nasze Forum ;)
@Kuna:
Święta racja,to są ****** (sam gwiazdki wstawiłem ;) ) oszuści,piszą jakieś bezsensowne newsy:
Ola Boga rety,nie będzie tibia suit(e ?)!!!!oneoneone
-,-"
A to coś,to TBI (stfu) ?!Co to ma być ?Podnicają się,że zrobili jakieś gówno do oszustwa ?LoL =.="

Tasior 13-07-2005 20:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Uncle Warrior
O ja pier... tu już przesadziłeś -.-"""

1. Taka natura (leń ze mnie)
2. Czego się można spodziewać po kubku związanym z Tibią? Napis "You adavnced in drinkin"?
3. Już sprawdziłem i mi się nie podoba
4. Dobra oddaje się waszym szczypiorom (szkoda że na forum.tibia.pl nie ma :<)

spider-bialystok 13-07-2005 20:46

Cytuj:

Zachwycalibyśmy się bo błyby porządnie wykonany,jakieś fajne logo albo co innego,zresztą,kubek byłby pewnie wyczepisty a pieniądze ze sprzedaży poszły by na stronke .
A tibia.org.pl to nic tylko bije kokosy na kubkach ;\. Alez oni evul. Jakis czas temu byl tam konkurs w ktorym do wygrania byly pacce. Wiec nie sa jednak tacy zachlanni, nie?
Cytuj:

Masz racje.Cokolwiek będzie złego albo coś to odrazu:
To pewnie jakieś *****y z tibia.pl !!!!oneoneonerazrazraz
Toż to żenada...poprostu są zazdrośni a teraz wstydzą się przejść na nasze Forum
A przeczytaj pare postow z tego tematu. Nie ma lepszych i gorszych po obu stronach sa idioci.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:43.