![]() |
Tibia słownik
piszcie slowka ktore wyczytaliscie w tibi np.btw? afk,rulez,rox itd.itp...
Ja Zaczne: Afk-daleko od klawiatury Rox-najlepszy teraz wy cos dodajcie:) |
lol jednen z dziwniejszych tematów XD.
omg = o mój boże wtf = what the fuck. stfu = shut the fucking up. |
ok jest dobrze dawac dalej 8o
|
Co to ma byc?! Spis takich słowek masz na tibia.pl -.-
|
to podaj linka..........
|
Cytuj:
|
to było kiedyś na tibia.pl a teraz szukałem i niemoge znalesc, może zle szukam....... :(
|
dobra ziomki dzieki ze zajzeliscie........
powiedzcie mi tylko co znaczy BtW. (chociaz to w pewnym sensie wiem) zmc i rulez plska:) |
To chyba jest w "Wasze poradniki" ale nie jestem pewnien. Wkazdym razie temat juz byl.
|
btw-by the way po pol- tzw. jak chcesz cos dodac (oczyms zapomniales)
|
A co to znaczy "IMHO"?
|
No świetnie temat ebz sensu.. Ale może jak już taki temat pwostał to ktoś mi odpowie co oznacza "IMAO" ???
|
Btw- to nic innego jak "swojom drogom" :P:P
|
rlz-rządzi
|
RL-(prawdziwy swiat)
n00b-(I****A ktory nieumie grac a na dodatek psuje gre innym D********I pytaniami jak "Frii itans plxzxz!!!!!!!!!!!!!!!1111!!!!11" albo "ou roob in majn!!!!1111"Glownie polacy a gorszy przypadek to Barzylijczycy podchodza do kazdego i "Br?" Brb-Zaraz wracam Newbi(czy jakos tak)-Nowy gracz ktory niepoznal jeszcze tibii (nie n00b)glownie kazdy z nas w swoich poczatkach. |
IMHO- In My Humble Opinion(moim skromnym zdaniem :))
m8- mate, czy jakos tak(to samo co dude czyli koles/ziom) ty- thank you gl- good luck(powodzenia) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Zamiela Jr. sprawdz czy cie na rooku niema... O ile z niego wyszedłeś .... :D A temat jest fajny, sie dowiedzialem czegos nowego i pare rzeczy przypomniałem :) |
Co to znaczy w 8
|
w8 - poczekaj
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:24. |