![]() |
Konkurs na zdjęcie Tibia in real!
Tibia.pl z dumą ogłasza pierwszy…
Konkurs na zdjęcie pod tytułem „Tibia In Real” Użytkownicy mają zrobić i wstawić na forum zdjęcie wykonane aparatem. Zdjęcie ma przedstawiać Tibie przeniesioną do prawdziwego życia. Możecie się przebrać za jakąś postać z Tibii i z Giant Swordem walczyć przeciwko smokowi! Możecie też udekorować jakieś miejsce tak, aby przypominało znane miejsce z Tibii. Nagrodą za pierwsze miejsce jest Premium Account na 6 miesięcy lub 2 Premium Account na 3 miesiące(do wybory przez zwycięzcę), natomiast za drugie miejsce będzie przyznany Premium Account na 3 miesiące! Jak widzicie jest o co walczyć! Na wasze zdjęcia czekamy do 31 lipca 2005 roku. Regulamin konkursu znajduje się tutaj. Swoje zdjęcia możecie zgłaszać do tego tematu. Natomiast komentarze do zdjęć proszę pisać w osobnym temacie, aby w głównym temacie nie było bałaganu, czyli tutaj. Tibia.pl Życzy wszystkim powodzenia! [edit] Wykażcie się odrobiną pomysłowości i orginalności! Zgłoszenie kolejnego zdjęcia z jakiegoś bractwa rycerskiego czy LARPa nie przyniesie wam zwycięstwa, bo takich i bardzo podobnych zdjęć jest bardzo dużo. Przy okazji pragniemy poinformować, że od przyszłej środy(tj. 20 lipca) będzie można znowu zakupić Premium Account przez tibia.pl! :) |
ja chce wygrac:)
musze popracowac nad zdjeciem B) |
i łont tu łin tu :P
ale jescze nie wiem czy zapodam zdjecie ;P |
Omg... Świetny pomysł xD... Już wycinam mojego MPa z kartony xD
|
Hmm, tez zrobie, ale najpierw musze kupić ... klisze :-)
|
Chyba wystartuje w konkursie mam juz nawet pomysł :P
|
Nareszcie kupie sobie PACC :)
|
:d
Pomysł naprawde fajny i orginalny ciekawe rzeczy mogą z tego wyjść z niecierpliwością czekam na skutki :)
|
Cytuj:
Mam pytanko: czy jeśli zrobię to razem z kumplem, który też gra w Tibię, to nagrodą będzie PACC dla każdego z nas po 3 miechy? Czy narzucone jest, by robić to samemu? Bo ja na przykład jak będę sam na zdjęciu (hmm... kto je będzie robił?) to będzie kicha... szczególnie z takim pomysłem jak mój... :D @EDIT: I czy może to być foto-story, tak jak fake-story? |
No no bardzo dobry pomysl konkursowy ... chcialbym sobie tak zajac pierwsze miejsce ;) Ehhh jak milo pomarzyc ... :p
|
@fegeve kupisz czy (może) wygrasz?:> :P
całkiem dobry pomyślunek z tym konkursem :D jak znajde pomyslunek i inne pierdółki to biore udział :evul: |
Cytuj:
|
Taa... Pacc by sie przydał, tylko szkoda że można nadesłać tylko jedno zdjęcie, bo na przykład wyśle jakąś fotke 25.VII. po czym 28.VII. wpadne na lepszy pomysł.Chociaż, w sumie jest na to rada, wysłać fote 29 lipca i nie ma problemu....
|
Cytuj:
... teraz widzisz jak śmieszny jesteś ;-)? Przeciez zadanie konkursowe jest zupelnie inne - a nagroda - jaka inna moze zadowolic gracza tibijskiego? Daj spokoj... |
Cytuj:
Jedno Ci powiem, płakać z braku Twojego zdjęcia nie będę... |
spoko spoko :P pomysł fajny
|
Tak, to ja zedytowałem
|
Cytuj:
Co do nagrody - widzisz, PACC to jedyna sensowna nagroda :-) Za range mało kto by sie wysilał. |
Cytuj:
Po 2: Jeżeli firma pana X wyprodukuje samochód okrzyknięty "samochodem roku 2005" to oczywistym jest, że pan Y też będzię chciał wyprodukować samochód będący hitem roku 2006. A przecież mógłby powiedzieć jak Ty, po co mój samochód ma być najlepszy. Co to za różnica, czy marka X będzie "best", czy marka Y, w końcu i to, i to są samochody...(nie wiem czy w dobry sposób to wytłumaczyłem, w każdym razie, ja tak zrozumiałem powyższy cytat) |
NIe kłoce sie już. Zbanujcie tegi usera. Przepraszam jeśli sprawiłem kłopoty lub coś. POniosło mnie.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:52. |