![]() |
Warlord Sword na Harmonii
o prosze macie, wiem że to nie jest fajny fake ani nic, ale oto przykład, jak to niby gremlin i bebilon mają WLS, to samo właśnie zrobiłem ten sam quest i też nie był w boxie i co?? mam WLS!!!
Sciemka plx, to być fake w 100% perfecyjnosci wykonania , nie ma żadnych dowodów na to że to nie z RL tibii... http://i5.photobucket.com/albums/y16...ia/WLsword.jpg |
hehe
Gate Lord dla mnie ten fake jest za***isty bo tez jestem z harmonii i trzeba wspierać dobrych kompanów fake its wery good ;-]]]
|
...
Szczerze to ja w tym fake nie widze nic takiego super :/
|
JA tam nie uważam że ten fake jest super, jest zrobiony z painta+chameleonrune+ OTS, ja tlyko go wkleiłem poto żeby ludzie lookneli że być morze, gremlin i bebilon sciemniają, tak samo mógłbym zrobić z MLS :/
Lepsze ss'y z Harmoni znajdziecie w tym temacie, są to Zdiecia z gildii Black Company. http://forum.tibia.pl/showthread.php...2&page=1&pp=10 |
Świetnie.. założę się że teraz przez ciebie zacznie się tu kłótnia kto ma racje... Bebilon czy reszta świata.. ja, oczywiście stoje murem za Bebilonem.. czy jak to się mówi :P w każdym razie wierze Dreamersom... a jesli źle wierze, jeśli się okaże że to nieprawda(że mają WS), to znaczy że jestem głupi...
@Ontopic To raczej OTS... Albo dobry Fake.. Raczej OTS... Tak, OTS... Pewno się myle... Poprostu, dobrze zrobione :P :evul: |
No przecież móie że to Harmonia, tylko że użyty chameleon rune u sweaty cyclopsa+ z OTS'a wycięte WLS i wklejone w paincie + dobrze przerobione napis :/Ale ss z Harmonii
|
Ładnie, Ładnie... Mało jest profesjonalnych pojedyńczych fakeów. Profesjonaliści zazwyczaj robią story, a pojedyńcze fake'i ludzie którzy się na fakeach nie znają.
U mnie masz 6+ :D ~~pozdro |
Taki sobie ten fake... Niby co w nim takiego szczególnego i fajnego, chłopak sie chial pokazac, ale świata tym sie nie podbije:P
|
Cytuj:
|
Gate Lord wielkie Gratz zarąbisty Fake ale co się dziwić był leaderem 2 gildii do których należałem szkoda że żadna się nie utrzymała Gate tak trzymać :cup: jeszcze raz wielkie GRATZ :cup:
|
No ladny Fake Gate profesjonal:p zrob jakas historie czy cos...
|
Tak to bylo dobre!
Popieram kolegów taki talent do fejk'ów nie powinien się zmarnowac zrób jakieś: Fake story?
|
EEee, ale ja nie umiem Fake story robić, tki fake mógłby każdy głupi zrobic :/, to banał jest :/
|
No Gate zrobiles ze ma taki mieczyk w dloni to nie zrobisz przygody "Gate Lord Powrót Króla" xD
|
...
:p Wdług mnie tylko eq to fake!!
Warlorad sworada mozna zobaczyc u spoconego cyca zamienic sie w niego odpowiednim czarem. Plyniesz do cralin i begniesz jak naszybciej do amazonk. |
Cytuj:
nie gniewaj sie ale z tego co powiedziales wynika ze jestes glupi:D ja jestem Dreamersem ale jestem pewien ze ws nie ma:] |
@Wodomuvu
Nie gniewam się bo: 1. Jeszcze nie wszystko stracone 2. Wiedziałem że tak może być.. przygotowałem się na to.. hehe Nie łatwo mnie zaskoczyć :P Hehe.. nie wiem czy to powiedziałem. Fake jest OK.Niezłe Och już to mówiłem! Jestem zaskoczony.. ;) |
Ładny fake. Tylko jak bylby był prawdziwy to zwrócony bylby w druga strone.
Tak jak np.Gs. Sam zauwaz ;) :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:44. |