![]() |
NASTEPNY NAJAZD O.o ?
stalo sie to dzisaj jak wracalem z guardow :
http://i4.photobucket.com/albums/y102/Qras/najazd.jpg nieudalo mi sie wszystkich ww zamiescic ale bylo ich jeszcze wiecej |
Ja myśle ze to lurerzy chcieli sie zabawic... Tylko troche dużo ich :p
|
nie widziales co wyzej bylo .....
|
Czym sie przejmujesz?? Free exp...
|
Jesli miałbyś nawet farta to może by był free war hammer. :p
|
Tak to lurerzy
Ja też kiedys sie tak bawilem ale do tego jescze dochodzily Amazonki Valkirie
15 lvl knighty dedali od takiej mafi i ja z ihami stoje obok. xD |
Sry ale mi sie bardzo podba ten pasek o gory ile expa brakuje w tym ss jest to najlepsze 8o
|
Cytuj:
@temat to chyba atak nie zapowiadany tak jak borsuki w ab lub raty na rook, ale ten "atak" to pierwszy raz widze.. |
Lurerzy.. A mogłbyś powiedziec, co tam tez bylo?
@Marta: To mój avek ;] |
Hmm.. Mnie też ten licznik expa interesuje :S
Chodzi mi o to czy używasz tego programu o którym pisali na tibianews.net http://tibianews.net/short_archive.asp?w=Global&month=7 news z 5 lipca Skoro tibianews.net to oficjalny Fansite to chyba wynikałoby z tego że program do liczenia expa jest legalny? :S |
Po 1 Xienus nie wiedzialem ze na forum gadasz (bylismy kiedys razem w gildi rt czy tam rp)
Po 2 Co tam jeszcze bylo?? Po 3 szkoda ze mnie tam nie bylo (ale rym) Po 4 czy byly ofiary w ludziach?? |
To chyba nie lurerzy, też mi się to przytrafiło (Danubia), w identycznym miejscu
|
Cytuj:
ad2. same ww wiekszosc nie zmiscila sie na ss'e ad4.nic nie bylo ;/ moze to taki resp jak yeti na foldzie albo naprawde ktos zlurowal (niewieze) |
Cytuj:
Założyłem temat o tym programie i modkowie stwierdzili, że jest legalny Nie wpływa na klienta więc... |
To jest raczej juz resp :] bo na Calmerze to widzialem 2 polecialy po 1 hicie:P
|
Mój młodszy brat gra w tibie i uzywa tych świństw.. jest to tbi - tibia black ice (bot)
|
Moto nie wypowiadaj się jak nie wiesz o czym mowa prosze...
Qras nie użył TBI tylko programu do liczenia expa który jest legalny... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
....
Nie ma co mowic to jest napewno tbi B) Ale wracajac do screena to ..nie wiem co to jest :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:59. |