![]() |
Jak szybko dobić skile 60/60...
Filmik nie jest zbyt długi, jest troche ciemny, po prostu nie miałem ani torcha, ani many na światło, myślę że nikomu to nie będzie przeszkadzać. Co do
samego filmu- tak jak tam powiedziałem ( tam czyli w filmie) tak zawsze robie, czyli trenie. Wydaje mi się że dla knigta ten trening co jest pokazany jest najskuteczniejszy. :] http://rapidshare.de/files/3050810/Skile_60.rec.html |
To jest bez sensu jaki ma wpływ na shielding , że tracisz hp <rotfl>
jakbyś wszystko zalożył to tak w takim samym czasie dobiłbyś do 60 Nie zaśmiecaj tym forum ^^ Remove plx :] |
Omg..
Jaki nooooob! Po co sciagales polowe wypa? Po co one maja Ci cos odbierac? I po h** ci takie slabe eq do skilowania? Ja nie moge! Gdybys chociaz troche czytal cos na temat skilowania to bys wiedzial, ze sie mylisz i bys nie zasmiecal forum takimi shitami jak twoj filmik -.- Remove plx
|
Szkoda gadać!!!
Za takie coś to sie powinno dostawać ze 5 punktów ostrzeżenia!!!
Proszę o wywalenie tego tematu z forum!!! I to czym prędzej |
Nooby są wsrod nas.
|
ludzie ratujcieeeeeeeeeeeeeeee......
|
Po komentarzach widze, że niewarto anwet ściągać. ;)
|
Huhu coza nOOb...
Niestety niektorzy Polacy sa tempi jak h** |
Moze ktos powiedziec o co w tym chodzi ?Bo ja nawet nie bede czasu marnowal na sciaganie ... :p
|
hehe jeden cos powie a inni za nim xD
Co do pierwszego komentaża...Jesli twój film ma byc lepszy to ten zasługuje conajmniej na Oskara. |
lol gratulacje ;] ale newb X(
|
Zgadzam sie z wami ziomkowi ten kolo to noob !!! Zasmiecasz tylko FORUM
|
Cytuj:
W poradniku pisze że gdy bije cie potwor do krwi to nic nei daje. Ani na skill s hielding ani na skill broni... gdy walniesz potwora to wtedy "odblokowujesz" skill i trenisz dalej..to ty masz go walić do krwi, a nie on ciebie! :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:37. |