![]() |
18 gs lured!!!!!! OMFG!!!
Film pochodzi z www.tibia.de. smieszny filmik jesli chodzi o sam fakt 18 gsow na ... to jeszcze te 1wsze ue... :) myslalem ze padne :P to se zaexpili :)
=======> KLIK <======== Milego ogladania!! |
O ja pierd*** super filmik skołowałe¶ !! :)
|
to juz chyba rekord...:]
EDIT!!!!!! NIE 18 TLYKO 19 ZLUROWANYCH GSow!!!!!! |
Kill Gs Plx..
Hehehe wypasiony filmik, czegos takiego jeszcze nie widzialem. Zastanawiam sie jak on to zrobil :D :D :D
|
haha fajny filmik , kto¶ się musiał nieĽle namęczyć przy tych gs'ach .. btw. ten Chronnoz to jaki¶ nOOb miał walic ue w gs'y to waln±ł w ludzi .. omg ..-.-'
|
hahahha najbardziej mi się podbało pierwsz UE muahahahhahahahhaha :D
|
Jak to mozna tyle gs-ow zlurowac lolz
Nie dlugo to beda po 10 dl'i lurowac |
rehost plz .. :(
|
Nie ma to jak nierozwazne/niemysl±ce br ;).
|
Trzeba byc dobrym debilem, aby waln±ć to ue w ludzi ;P
|
Faaajnneee...Ale miotali sie z tymi ue ;P ładnie to zrobili tak estetycznie na koncu ;P
|
Ach te Br.... -,- Stupido.... Ale nieważne :P Troche mzierny ten l00cik byłjak na tyle GSów (Ja się ich 20 nalcizyłem ale co tam >,<, liczyłem 4 razy w okienku battle) To było pewne, że n00by zaczn± wchdozić i czychać na l00ta ;]...
|
dobre fajny filmik najlepszy moment jak ziomek walnal za pózno walnal ue i zamiast w gsy w typa.... ;)
|
Aff!!!
Lol najnoobski film który widziałem w wykonaniu br i to jeszcze na takim lvl 8o
Koles z zapłonem spóźniony na ludzi ue wali szok >.< Wtopa uhów zero lootu :confused: |
Nie czaje czemu pu¶cił ue w dól... wkońcu noob nie zrobi 38 lvl sorciem, to powinien jako¶ umieć sie obsługiwać tym głupim czarem... chyba kole¶ wymiękał na górze, zczajał w dół. Albo zwalony aim? Nieprawdaż... ciekawi mnie ile czasu robili t± "akcję" lol ... toż to pare razy z pohu trzeba było te gsy znosić. I nie kapuje czemu ten pall uzywał gfb na gsy... 0 wiedzy na temat gsów? Wkońcu to pall, dużo expi na gsach... suck
|
Omg ten Chronnoz jaki¶ totalny noob ...jak mozna nie umieć waln±ć UE a potem waln±ć je w ludzi .... A ogólnie to huhu 20 GS'ów troche sie musiał nalurowac :P
|
@ Grundos'clubbaser
Ten GFB był na PSy które summonuje GS, je¶li by się za dużo zespawniło to mogłoby kickn±ć pallke [taki bug bodajrze >.<] |
jak sie oglonda te filllllllmy
|
0_o <lol2> super bylo to jak zabil ludzi z UE <przy***> Wypas Film !!!!!!!!!
|
Juz mamy laureata nagrody n00b 2k5
XD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:44. |