![]() |
33 LvL Of Quest (Not Spoiled :P)
No więc wybrałem sie moim charem, dawno retired na OF questa :)
BR? Comment!! Dam też zdjęcie, ale link bo niechcem spoilować zakończenia filma, więc oglądacie na włase życzenie :P http://img303.imageshack.us/img303/5272/uo00712tg.jpg |
no i za***iście ci poszło bloker 1 klasa :D:D:D a my wykonaliśmy spokojnie questa szkoda tylko że karv dedł;/ sell 2 k armors, FS, 2 serpent swords, devil helmet, skull staff, 2 dragon hammers, dwarven axe, 2 noble armors, 2 guardian shields, knight axe, clerical mace, 6 p armors, tower shield, 9 p legs!!! msg me fast if you buy!! accept runes!! BTW. oddawaj mojego p seta:P
|
14:05 Rurewonu: wale se konia z podniecenia
Teraz to zauwazyłem dopiero :P P seta oddam albo se sam weź :P A karv doszedł potem czy nie? |
Karv potem czekał przed OF ale... bo i tak już robił questa... a 130k w plecy :(
|
Hehehe fajnie. Za 10 leveli sam będe musiał iść na OF wiec filmik się przyda :P.
|
Powiem szybko i zwieźle GZ chlopie:D:D:D:D
|
14:26 Lukasz Bialy Mag: nei damy rady z 1 blokerem
a daliśmy :) to dzieki mnie i mojemu pieknemu UE !!! :) yeah jednym słowem ME ROX :) oczywiscie filmik super bo ze mną w roli ^^ 7572390 <-- mój gg TYLKO DLA FANEK !!!! |
Cytuj:
|
Huehue Artezz sux :P pacera sux i w ogóle a Bonczas sux szczególnie! :P
Artezz :> pisząc fanki masz na myśli kolegów z pisma Geyzer? :D |
ta to nie ogłoszenie matrymonialne po prostu ułatwiam fankom kontakt ze mną a igrex strzela mi laske codziennie !!!!
|
Omg ;P Bonczas sie bal uahuah'a -.- zadzwoniliscie by do szefa to bym wam bloknol bez zadnego ale :P (nie zadarmo) ogolnie shit jakich malo xD
|
Gratz wykonania questu... chwila mojej nieuwagi i sie skończyło na utracie 130k expa, 20 % mlvla i 2 skili dysta...
|
najbardziem mi sie podobał "wale se konia z podniecenia" i ostatmnia akcja ***ud i juz ci nie ma
|
adam "wale konia z podniecenia" mój text :D:D:D tylko lipa że tak średnio wiedziałem że ktoś kręci film:P
PS. Dla wszystkich chętnych pań... mam WIELKIEGO OGIERKA!! |
Rurewonu... chyba na obrazku :P
Artur Pogromca Pacery Sux! :< Słaby sorc i w ogóle! jak nabije 40 lvl to wam pokaże jak sie na OF chodzi ]:-> Pokaże wam Igor Powah! :D w tym tygodniu wrzuce moj filmik z Draconia :P (zgadnijcie kto bloczyc bedzie :P) i potem po quescie sie uszki zalatwi i sie na hero skoczy! :> Hardcore PLX! PACERA SUX! PLX! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:16. |