![]() |
omgf!! (limit:)
|
Gratz adv moze teraz kilka ss'ków z jakis huntów ? ;)
|
Gratz!Dawno nie gram juz na eterni ale pamiętam te czasy kiedy miales ~60 level i staliscie pod dp z Angel from Darknes ;).
|
gratz advow , jakie masz skille i equ i m lvl bo ciekaw jestem ?
|
Eternia O_o, gz all advs.
|
Gratz :p Eternia... fajnie jakie skille masz ??
|
ladne adv :cup: ja stawiam ze masz skile 80/80 8o
|
Cytuj:
|
Gratz
Gratz wszystkich adv i wykonania questów! Powiedzial bys jakie masz skile i mlvl.
Teraz to juz tylko 100lvl czeka :)! |
GRATZ nice screeny!! podobaja mi sie twoje advency, tylko szkoda ze eq i skille ukryte:(
|
Gz adv tylko dawaj wiecej tez jakies zdjecia z huntow i powiedz jakie masz skille i eq.
|
BTw jeszcze cos, podziwiam cie ze nie zmienilas ani razu outfitu przez kolo 30 lvli :P to kusi ale masz ciagle ten sam :D
ps daj te eq i skille, tzn pokaz;p |
Szczerze mówiac czytajac temat wiedzialem ,ze bedą "prawie"same adv,naszczescie było coś z innej beczki sc moga być (nie przepadam za samymi adv ,uf przynajmniej byla różnorodność a nie np.same guardy)
gratuluje lvl ; ) |
Wszystko jest OK OK Dobre lv zrobiłaś :P:P ale co się stalo że masz tak zje****** obraz w tibi ??????
Nick:Ted sorcerer B) Profesja Druid :lucznik: Lv:18 :P:P :cup: MgLv: 26 :mag: Skile:Club 25\20 :P:P Świat :Harmonia !! :flaga_pl: |
:ss:
nie daje ssow z huntow bo mam tkaie szczescie ze od 1,5 nic mi nie wypadlo z nieczego a troche huntowalem juz
eq mam slabe bo po hacku a przed hackiem cos sie zdarzalo zawsze to stracilem boh to w wode 14bp uh skille 88/86 aha chciaelm sie zapytac jak oceniacie ostatniego ssa:) |
W koncu ktos z Eterni ! Gratz ! Ss fajne ;]
Tylko Eternia !!:D |
Cytuj:
lol :baby: |
GRATZ advance i GRATZ serwer (gram na nim) ;)
Daj fotki z jakiś huntów bo fajnie się ogląda :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:52. |