![]() |
Cyrk cz.1
Witam. Mam do zaprezentowania wam pierwszą częśc fake pod tytułem Cyrk
http://tinypic.com/8x66tl.jpg Na rysunek powyżej jest: publiczność, atlete który chodzi po wąskiej desce na wysokiej wysokości(ma równoważnik:P), kobieta z brodą, psa który skacze O,o, jego pięknątreserke :D, clowna który jeździ na jednym kole(na rower nie stać), tresera na sowim wilku i dwoje groźnych lwów oraz dwóch clownów którzy siębawiączarami. Efekty są takie jakie widać. Dużo się nie nabawiałem. Przepraszam za napisy ale nie mam programu do czcionki.Czy mam robic więcej? |
Trochę za małe, ale z tego co widzę nie jest źle.
|
Obrazek sux ! 2/5
Pomysł 3/5 Wykonanie 4/5 Ocena: 3 Nic specjalnego :] |
Malo widac ale z tego co sie dopatrzylem to fejk good.
|
Ale cyrk...
Widzialem lepsze wykonanie choc te tesz nienajgorsze mugl bys jeszcze popracowac aby osiagnac perfekcje.
morze kiedys...uda ci sie cos lepszego co muglbys pokazac czytelnikom nara |
No niezbyt, za mały ten obrazek!
|
powieksz obrazek, albo bede myslal ze jest pelno ukrytych bledow technicznych... :P a tak to fajny pomysl i ogole wstawiam 7/10
|
Pomysl fajny, ale na takim malym zdejciu nie widac czy kobieta z broda na serio wyglada jak kobieta z broda, wiec wykonania nie bede ocenial.
|
fajny pomysl ale wielkosc zdjecia :P ale tak na pierwszy rzut oka wyglada calkiem dobrze :P
|
fajne ale za male zdjecie
|
x]
Stanowczo za małe...
Ale pomysł niezły :D i dobrze wykonane... moim zdaniem jakies 8/10 jakbym mial to oceniac ^^ |
:)
Całkiem niezłe.. Błędów się nie dopatrzyłem bo to jest za małe żeby coś tam zobaczyć :D. Niezły pomysł. Ogólnie fajne.
|
Hmmm
- wielkość +/- pomysł +/- wykonanie Średni fake ... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:21. |