![]() |
Trap.
Ciagle dreczy mnie pytanie jaki obrazenia robi "trap" ( ile hp odbiera i jakiego sa typu ). Nie mam pacc'a wiec nie moge sie sam przekonac. Licze na to ze wypowiedza sie gracze ktorzy kiedykolwiek wykorzystali cos takiego. :)
|
Codzi ci o ten trap, o ktory mi chodzi? O "strapowanie" kogos?
|
@up: nie, chodzi mu o ta bron... jedyne co mi wiadomo ta zadaje naprawde male obrazenia xD
|
jemu chyba chodzi o trapa ktorego sie kupuje na edron
zadaje to szajsowwaty fozyczny dmg... EDIT @up, heh byles troche szybszy... |
obrazenia wachaja sie pomiedzy 10 a 30. Dobre do odkrywania stalkera.
Kladziesz pulapke na ziemie , otwierasz i lurujesz w nią stalkera. Stanie sie widoczny a ty go mozesz wtedy zabic. |
Cytuj:
@topic Nie ma sensu kupować go... Naprawde, obrażenia kilka-kilkanaście hp! |
Thx for all
Dzieki za odpowiedzi.Tak, chodzilo mi o bron. Eeee, a ile kosztuje 1 sztuka ?
|
Cytuj:
rzeczywiscie nie pisze, ale edytowalem tego posta, serio -.- |
czy ja wiem?niektórzy moi koledzy expili trapem na rotach.dwarfach na początku servera;p
|
trap kosztoje 280 gp szt
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Czyli to co chcialem wiedziec o trapie juz wiem. Lecz jesli trap kosztuje 280 gp i zabiera okolo 20-30 hp to jaki sens jest expic nim ? Aha rozumiem ze jest jednorazowy :p chyba ze .... nie.
|
Cytuj:
|
Ja widziałem jak babka ruszyła dwarfa mojego na trap, zadało mu 24, swoją drogą dzięki za pomysł ze stalkerami, nie trzeba hmmami celować tylko poczekać aż same wpadną :P
|
Jak ustawilem trapa na Liona to zadawalo mu obrazenia za 17, a potem 27
|
Do pawelekthedruid'a.
Wiec jesli potforek :) zabity przez trap nie daje exp'a to jak twoi qmple mogli expic nimi na dwarfach i rotach he? A zreszta sam juz nie wiem co myslec ;( .Kazdy mowi co innego. Mam wiec prosbe czy moglby ktos zalonczyc screen jak zabija potforka trapem ? Oczywiscie jestli nie bylby to klopot. :p
|
a jezlei raz sie wczesniej stuknie potwora zabitego przez trapa?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:34. |