![]() |
najmniej lubiane miasto
A teraz miasto najmniej przez was lubiane ;)
|
Hmm... był temat najlepsze miasto... (i chyba ty go założyłeś nie pamiętam...) z niego można wywnioskwoać które miasto jest najmniej lubiane... ;/
Więc bezsensu jest raczej pisanie tego tematu - takie jest moje zdanie... Ale wypowiem sie :D ... najmniej lubiane: Carlin! Zero klimatu i nie sympatyczne miastczko - mieszka tam zazwyczaj najwięcej ludzi i ... PK... nienawidze tego miasta! |
Zgadzam się z kolegą wyżej, stanowczo Carlin :D Niebespieczne miejsce, a zwałaszcza dla niskich lvl, które wylądowały tam po wyjściu z Rookgaadru :P
|
Carlin, Carlin, Carlin i jeszcze raz Carlin. Bardzo dużo PK!!!! X(
|
Zgadzam sie. Zadnych lepszych stworow w poblizu, od cholery PK, i ogolnie jakies takie brzydkie to miasto ;p
|
Carlin shitowe miasto,od początku gry je nienawidziłem,w cholere pk,mało osób u których można coś sprzedać(dużo low lv),jedynie dlaczego lubie te miasto to to że mamy blisko folde i ghoust land,i po wykonaniu questa wyspe monków.
|
Powstał temat na ulubione miasto, to i na naj mniej lubiane też musiał prędzej czy później... 8)
To chyba Kaz... Jakieś takie dużawe... Łatwo się zgubić... |
Nie przepadam za Carlin z powodu PK :( Pełno trupów na ulicach, cały czas ktoś się bije, łatwo oberwać np. z GFB :/ Wolę AB.
|
Ja lubie carlin ale nie lubie przebywac w Kaz jest tam jakos dziko pod ziemia i w ogole jak jakis kret tam sie czuje :)
|
Nie lubie Ab bo tam polacy sie nawzajem pekuja a polacy powinni sie trzymac razem:P
|
Ja nielubie Thais jak narazie
zadko tam bywam w okolicy niemoge znalesc stworkow odpowiednich na swoj lvl w miescie nieznam nikogo a najgorsze jest to ze mam do thais nieziemski kawal drogi Apropo Carlin Jest genialnym miastem bo zawsze cos sie w nim dzieje I niemowcie mi ze ucieczka przed smiercia niejest fajna, gorzej jak sie zginie Ale wlasnie to daje wielki klimat w tej grze, jednego dnia masz szczescie i wszystko ci wychodzi a innego przez przypadek rozpetales mala wojne :) |
No ja nie wiem czy te Carlin to takie zle w Ab tez sa pkowcy chociasz troche mniej... Ale moim ulubionym miastem nadal pozostaje Venore. Dziwne ze nikt jeszcze o tym miescie nie wspomnial ?(
|
Tak się doczepiacie do kazoo, że jest pod ziemią.Przecierz duuuuuża cześc miasta jest wysoko nad ziemia:D:D
|
A ja mieszkam w kazz i jest gicior. Centrum tibii i wogle fanie. Mieszkałem w carlin jak chodziłem na ghostland. PK żadnego nie zauważyłem... Dziwne. Może dlatego, ze gram na securze... ?( :))
Ale wracając do tematu miasto, które najmniej lubie to.... Rookgrad. Pełno looterów, theifów, nOObów i PK - :P Ale gdyby nie było rooka to bym musiał takich noobów znosić na manie.... |
W Carlin byłem może 4 razy w tzw "interesach" i za każdym razem zadyma wrzała :D Ciekawe i niespokojne miasto.Nie lubie natomiast Ab.Siedziałem tydzień(wypady do Hell Gate),na Isarze jest tam od groma polaków,a co za tym idzie.....hamstwa!Miałem nawet przejścia z Polish Kingdom(chyba nadal nawet niektórzy z tej gildii na mnie polują),bo zatłukłem swoim palem maga który zpkował mi uh makera.Najlepiej się czuję o dziwo w Thais-dużo znajomych,no i Del'Toro w związku z czym często się coś dzieje ;)
|
Najbardziej lubie ab'dendriel - takie małe miasteczko ;)
W Carlin czy Thais w ciul ludu łazi i tam nie ma ani chwili spokoju jak stoi 30 osób pod dp, a w ab stanie 5 osób to nawet można pogadać spokojnie ;) Kazo też jest niczego sobie (szczególnie 2 dwa domki po drodze (na valorii ;) ) ) tylko troche daleko trzeba chodzić i na rybki nie ma gdzie ;) Venore - tam prawie nie bywam, ale kumple mieszkają i im się podoba tylko, że tam co chwile coś lurują, i jakoś bagien nie lubie :D edit: ale wtopa zagłosowałem że najgorsze jest ab :( to jak bedziecie patrzec na wyniki to dla ab jeden glos mniej :) |
kazzo jest do dupy nie chce mi sie chodzić od depo do sklepu 5min. bo to marnownie czasu jedyne co lubie w kazzoto kopalnie Ab też jakieś dzikie jest w kazzo czuje sie jak kret a w Ab jak pani sowa z kubusia puchatka wychodzisz z depo chcesz pogadać pzrychodzisz tam z 8 lvl-u i wychodzisz z depo a wokol sami pk i deady czesto tak samo jak w kazzo nawet lubie carlin z powodu lodowych wysp i jaskiń dwarfow dwochtam latwo expic w nich lubie tez venore ale tam zaczesto lorują thais rulezzzz
|
Kazoo najgorsze !! niema świezego powietrza :P i wogle wychodzi sie z tamtąd "3godziny"
|
Oczywiscie, ze ab'd. Za duze stezenie nubow i polskich dyslektykow. :D
|
Ja najbardziej nie lubię Carlin, poniewaz mam do niego najdalej :). Jest to najbardziej oddalone miejsce w TIBI z kazdego miasta oprócz ab. I jest tam najmniej ciekawych rzeczy, potworów i ludzi.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:48. |