![]() |
Problem z numerem account - głupota boli
Witam.
Mam problem, dla mnie jest on bardzo ważny. Otóż, dzisiaj zrobiłem nowe konto (account) w Tibii, i zrobiłem postać. Chciałbym pograć, ale jest jeden kłopot, zapomniałem numeru do konta (hasło znam), i zapomniałem, jak się nazywa postać, bo dawałem Suggest Name. Proszę, pomóżcie, czy można w jakiś sposób zobaczyć, kto zrobił nowego accounta dzisiaj. Chcę grać, ale nie umiem sie zalogować :( ;(. Czy jest jakieś rozwiązanie, dotyczące mojego problemu? Czy będe musiał robić nowe konto? Proszę o pomoc. Z góry bardzo dziękuje... |
No raczej spieprzyłeś.Już niestety sie nic zrobic nie da =/
(ew.założyć nowy acc;)) |
Lol
8o zawaliles totalnie... nic jusz nje zrobish :P
|
Jest jeden sposób. Z tego co piszesz wynika ze dopiero masz 1 lvl, wiec nie placz :baby: tylko rób nowo postac na innym koncie. Nic nie stracisz nie martw sie B) Cya in Game :)
|
Poprostu zaloz nowe konto przeciez nic nie tracisz tylko tym razem niczego nie zapomnij :D
|
oto mamy kolejny przykład na to że skleroza nie boli ale sie nachodzić ( narobić w tym przypadku) trzeba, jak byś pomyślał to byś sobie gdzieś ten numer konta zapisał, a z resztą to on chyba na e maila przychodzi, więć wystarczy tam zajrzeć i sprawdzić. Następnym razem zapamiętaj numer i hasło albo przynajmniej nick postaci.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:43. |