![]() |
jakie summony?
czy mozna zrobi liste potworow ktore mozna przywolac na odpowiednim magic lvl?????
Mi osobiscie bardzo by sie takie cos przydalo |
To nie zalezy od m lvl tylko od tego ile masz maxymalnie many czyli inaczej jaki masz lvl zwykly. Czar ten mozesz kupic dopiero na 16 mlvl. A liste ile many zabiera przywolanie danego potwora zanjdziesz na www.tibia.pl pod dzialem potwory :P
|
starczy ze masz magic level 18 i mozesz przywolac wszystko:D
tobie chyba chodzilo o level zwykly tu masz link ile manny na jakiego stwora http://tibia.gamigo.de/library/magic...mon%20Creature |
Mam nadzieje ze skorzystales z moje rady i Raha :P
|
(oczywiscie musisz byc magiem lub driuidem):D, im wiekszy masz poziom to mozesz przywolywac silniejsze potworki i oczywiscie odpowiedni lv agiczny na kupienie czaru (summon) w spis potworkow do przywolania mas zna tej stronie www.tibia.pl pod nazwa:POTWORY :)
|
Musisz mieć 16 mlvl aby zakupić czar summon creatrure(2000gp) utevo res "potwór , oto lista potworów odpowiednio z lewelem:
14lvl: snake, rat, spider 15lvl: rabbit, dog 16lvl: sheep, black sheep, deer, pig, cave rat, wolf, bug, poison spoder, winter wolf 17lvl: troll, frost troll, bear, wasp, goblin, orc, skeleton 18lvl: swamp troll, polar bear, lion, orc spearman, elf, rotworm(convice), scorpion, dwarf, minotaur 19lvl: orc warrior, dwarf solider, elf scout 20lvl: amazon, minotaur archer, 21lvl: wild warrior, war wolf 22lvl: ghoul, valkyrie 23lvl: :P 24lvl: mummy, cyclop, orc rider 25lvl: fire devil, hunter(convice) 26lvl: minotaur guard 27lvl: stone golem, dwarf guard, orc berserker, monk 28lvl: demon skeleton 29lvl: orc leader 30lvl: fire elementar |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:14. |