![]() |
Życie Kuny
Kuna wstał przemył oczy i poszedł coś zjeść. Kiedy przechodził po starym salonie obłożonym drewnianą podłogą. Dostrzegł coś. Podszedł bliżej. Był to jego album. Wziął album, po czym skierował się w stronę starej kanapy. Usiadł i po zobaczeniu pierwszej strony powiedział:
-Ech to moje urodziny z moją siostrą http://img324.imageshack.us/img324/6695/fajk5bh.th.png Przewrócił na następną stronę.. CDN |
Zapowiada sie... nie ciekawie, co prawda fake nie jest najgorszy ale ta fabuła... no cuż mnie to chyba kreci... nie bardzo. :P
PoZdrO |
Ech no i co to ma być? Jeden screen z jakichs urodzinek, poza tym odrazu widac, ze nierealny :P Jakbys zrobil jakis domek albo cos bardziej realnego a nie wielki bialy pusty (prawie) pokoj to by bylo lepsze...
Postaraj sie z nastepnymi fake'ami. |
hmm.. Fabuła nawet się troche pojawia, wykonanie też niczego sobie.. ale jakoś to nie za bardzo wciąga. Ale ogólnie 7/10 bo złe nie było.
|
Powieksz na 800 na 640 cos takiego
moze byc |
heh ja dalmbym za to 7/10 apowiada się nie ciekawie
|
Chyba powinno byc "Lesna Kuno", a nie "Lesno Kuno". CHYBA. Fake troche bez sensu.
|
fake cienki, moglbys sie lepiej ostarac...
|
NIe bede wkrecal....
Nie podoba mi sie. I zmien obrazek bo maly format ma.... |
Hmm..Jedyne co podoba mi sie w tym zdjeciu to jest ten mlotek :P
|
bez sensu X( X( X( X( X( X( X( X(
|
Cytuj:
|
Bardzo ładne zdjecie. ;) Ale fabuła jest beznadziejna najpierw pomyśl co masz zrobić a potem może coś spleciesz.... ;)
|
Fake'i
o niebuhahaha;(ej jak sie robi fake'i mowecie plis bo nie umiem robić ;(
name:Shid Thaman lvl:10 profesion:paladyn :) :lucznik: mlvl:16 skills:80/70 urzywam run:sd i uha świat:Jamara :flaga_pl: :swe: expie na:elf i elf scout oraz elf arcanist :elf: jestem: :berserk: Jamara Rullez |
|
@up
Nie czaje.. @topic Ojj cos ci nie idzie choc mi sie podoba :) |
Boshe ale idioci są na tym forum -.- odświeżka tematu z przed 1 rokui i 2 miechów >_< a ty dzołk też dżiz Nekro zamknij temat prooooooooosze...
|
taka prośba do modów: skasujcie tematy sprzed roku które są nieaktualne... pliiiiiiissssss............
|
@2up
Ale narobiłem... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:10. |