![]() |
przegladarka internetowa
Ciekawy jestem jakich przegladarek urzywacie? ja np urzywam firefoxa i w sumie porównujac go do internetexplorera jest o niebo lepszy, większośc wirusów itp itd jest pisana pod explprepa. forefox jest szybszy ma wiele theams'ów jest aktualizowany i nie wiem czy nawet jego kod nie jest publiczny9 ogólnodostępny) więc ja osobiście polecam forefoxa:P a Ty :D?
|
Ja używam explorera i nie narzekam, działa bardzo dobrze. Kiedyś używałem Firefox'a, lecz nie zauważyłem zbyt wielkich róznic między nim, a IE. A co do wirusów... od tego są anty-wirusy i firewall'e. Ja mam Kaspersky'ego i wykrywa (chyba ;]) wszystko.
|
Ja mam podobnie jak Caerlionne. IE i Kasperky. Według mnie Firefox wolniej chodzi, nie jest taki "fajny" i jest "nudny".. według mnie Firefoxa zrobiono aby chodzić po internecie w nim, a nie oglądać go... dla mnie też IE ma wartość sentymentalną... haha :)
|
Netscape \m/ "To jest naprawdę ważne..."
|
Opera 4ever ^.-
|
Fire Fox Rulezzz!
Najlepsza przeglądarka, jaka tylko istnieje! A IE używałem tylko do ściągniecia Mozilli po formacie :P |
Ja mam firefoxa bo opera cały czas mi sie wiesza :) a w IE jakies głupie pop-upy wyskakują. A pozatym Mozilla jest dośc szybka i do tego funkcjonalna. HAIL FIREFOX :D
|
yyyYyy.... Maxthon
|
Mozilla FF
|
W sumie mam 3 przegladarki zainstalowane ale najczesciej korzystam z Fire Fox'a :)
|
ja uzywam firefoxa, ale IE tez od swieta uzywam...(np jak chce skanowac kompa na mks.com.pl...)
|
Opera rządi, z nią nikt po necie nie zbłądzi ;).
|
opera pwnz !!! :P
|
OPERA rox!
|
Na codzień Opera 8.x, przy moderacji FireFox. :>
|
avant browser ;p
pop-upy off, od wirow jest nortonik |
KAŻDA przeglądarka jest lepsza od IE .Ja używam Opery :]
|
Internet Explorer
|
Mam IE, FireFoxa i Opere, ale używam tylko FireFoxa...
|
Najczęsciej opera, chociaż zaczyna mi się ostatnio psuć :S
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:01. |