![]() |
Czy zwiększą mape Tibii?
Jak myślicie czy powiększą mape Tibii i czy będzie tylko na pacc:(?
|
Na pewno zwiększą... pytanie brzmi raczej czy czas czekania da się policzyć w miesiącach czy trzeba będzie w latach... Ale zdecydowanie szybciej jest szansa na nowe pacc tereny (przecież nie będą się wysilać dla tych na których nie zarabiają).
Edit: @Matheous, Acid Drink: macie rację, nie pomyślałem o czymś takim jak reklama :P |
Nie sądzę, żeby powiększyli mapę. Po ostatniej aktualizacji jedyna widoczna zmiana to jedynie Party Mode :(
|
Cytuj:
|
Uwierz mi, ze powiekszenie mapy tibii to nie taka znow latwizna. Dlatego najprosciej jest wlaczac co raz to nowsze swiaty do gry, by nie bylo zbyt ciasno. :) CIP to proste umysly, ida na latwizne. :P
|
Mapy zwiekszaja co jakis czas, w czasie ostatnich update przedewszystkim urozmaicali juz obecne mapy (tzn pod Ghostlan kiedys nic nie bylo, czyli dodali jaskinie).
Podobno pierwsza mapa (wersja 1.00) miala mniej niz 100 na 100 kwadratow, a obecna ma albo 1200 albo 2000 cos (zainteresowanych dokladnymi wymiarami odsylam do histori tibia na tibia.com). Tak w sumie to zostalo jeszcze troche miejsca na obecnej mapie na wyspy, wiec pewnie kilka nowych terenow jeszcze bedzie w zakresie obecnej mapy zanim zostanie ona poszezona. |
A ja myśle że będą takimi wesołymi mikołajkami i zrobia nowe tereny tylko dla niepłacacych HIHIHIHIH :P
|
Heej heej pamietajcie ze im bardziej FACCom podoba sie tibia, tym wieksza szansa ze wykupia PACCa! A wiec jesli urozmaica tereny dla FACC to tak ich uzaleznia ze wykupia PACCa i zaczna placic:)
Takze FACCi-NIE TRACMY NADZIEI! I poamietajcie-watpliwe jest, zeby nagle dodali jakis nowy cypel na wschodzie Tibii no nie? Beda dodawac stopniowo, po 1 czy 2 kwadraty, ze nawet poczatkowo nie zauwazymy... I DOBRZE:P |
Cytuj:
dostaja kase za popularnosc gry Mysle ze poszezanie mapy narazie niemasensu poniewaz jest jeszcze mnustwo niezagospodarowanej przestrzenii. Moim wielkim mazeniem jest zeby sprowadzili vampiry na kontynent :) |
hmmm Tibia cała powinna być tylko dla Pacc...
Cip team zwiększa stopniowo Mapę Tibii i jak widać miejsca dla facc i dla pacc są powiększane. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:38. |