Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Profesje (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=21)
-   -   Jakie potwory ... ? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=42357)

Mordor 16-07-2005 12:48

Jakie potwory ... ?

Jestem palkiem na 25 levelu i mam skille ze az zal 58/39, pomyślałem by troche podbić skille a zarazem level, wpalem na pomysl by expic ze spearami ;].
Teraz pojawił soie kolejny problem jakie wybrac miejsce i jakie potwory.

Moje eq: Warrior Helmet, Plate armor, plate legs, leather boots, crwon shield i oczuwiscie speary :evul: .
Prosze wypiszcie mi tu miejsca do takiego expienia z opdzialem na pacc i na facc.
Zależy mi, żeby nie tracić wielu uhów.

Knight Simon Dark lord 16-07-2005 14:13

po pierwsze przyklejony temat
po drugie proponuje cyce są wytrzymałe więc szybko nie padną i exp będzie fajny i może nawet zysk będzie z halabard ale to moje zdanie masz średni shielding więc raczej dużo uhuw nie stracisz

Kusznik 16-07-2005 14:37

Slimy Slimy :] Strzelyj do tych co slime zsummonował :]

Hieyan 16-07-2005 14:45

1. Nie expij tylko trenuj! Takie skille na 25 lvl?! Wstydził byś się! :D

Mordor 16-07-2005 15:08

Wstydze sie i to bardzo. Ale zależy mi też na expie :P, więc czekam na dalsze propozycje.

Polewkin 16-07-2005 16:15

JA bym polecal cyklopy tylko ze twoj shielding na cyce pozostawia wiele do zyczenia przynajmniej 50+ i dobra tarcza typu Drag Shield :)

Mordor 16-07-2005 18:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Polewkin
JA bym polecal cyklopy tylko ze twoj shielding na cyce pozostawia wiele do zyczenia przynajmniej 50+ i dobra tarcza typu Drag Shield :)

Co do shieldingu wiem ze jest on za maly :(, a co do tarczy wczesniej napisalem że ma Crwon Shield - lepszy od dragon :P.

Marcin of shadow 16-07-2005 18:03

Slimy, ghule kolo thais

spider-bialystok 18-07-2005 16:23

Slimy? LOL spiry beda wpadaly pod poison fieldy. Ghule padna na 1-2 strzaly. Na takich skillach bij dwarfy soldiery ze spirow.

hoomik 18-07-2005 18:16

Raz, ze takie skille na tym lvlu to zarty... Dwa, ze expienie nie da ci zbyt dobrych efektow, lepiej potrenuj do 70/60 przynajmniej. A jezeli chcesz expic na upartego, to:

Dwarf Soldiery - kopalnie pod/obok Kazordoon, FACC (2 na klate spokojnie przyjmiesz)
Amazonki/Valkyrie - niedaleko Venore, bodajze na polnocny wschod od Dwarf Bridge
Ghoule - jeden na klate, poszukaj troche, pelno ich w Tibii (np. Ghostland czy podziemia Mount Sternum)
Orc Warrior - jeden na klate i jedziesz, Orc Fortess, ale uwazaj na berserkerow i dragona po drodze, padniesz na bank przy blizszym spotkaniu

To tyle do expienia, IMO cyklopy i slimy to bardzo glupi pomysl...

ShermanM4 19-07-2005 00:58

Ja proponuje expic Skillować z różnymi potworkami, np ze trolami fajnie sie podnosi Shielding, z Dwarvami znów posługiwanie sie bronia, ze rotwomami troche doświadczenia wpadnie, z Minosami troche kasy czasem jakiś gryfny przedmiot

Lord Of Knight's 23-07-2005 23:07

Odpowiedz

Juz Ci wszystko mówie...Radził bym Ci najpierw zrobić skille do 70+ tzn: 72 do 75 max a w między czasie robic sobie arrowsy i na puźniejszego expa bo z arrowsami szybciej leci...A ze spearami to za duzo cackania :o .Zanim dobijesz takie skille jak napisalem do spokojnie zrobisz z poltora bp strzał a m level tez będzie znaczny.Jezeli uzywasz Tibi Mc (czego nie polecam X( )To mozesz sobie równiez Druidem robic Uhy jakże i Hmm'y i moim zdaniem to będzie najlepsze rozwiązanie dla Ciebie

Pozdro I Zycze Milego Trenowania :cup: :]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:34.