![]() |
Bohy rozważnie
Jestem palem 28 lvl i nie wiem co mi sie bardziej oplaca kupic bohy czy Knight/Crwon Set ? Plz pomocy bo nie wiem co mi sie bardziej przyda.
|
Szczerze to zakładając, że najszybszym potworkiem, na jakiego będziesz polował jest gs, to i tak jesteś w stanie przed nim uciec. Dlatego ja proponowałbym zainwestować w zestaw c-arm + k-legs. Przypuszczam, że masz teraz p-set, więc ogólny armor nieźle Ci wzrośnie i w razie kłopotów mniej oberwiesz. Ja bym tak właśnie zrobił. Z drugiej strony nie należy lekceważyć przeciwników, jak np. lagi lub pk. BoHy mogą wtedy uratować życie. Oczywiście, podejrzewam, że będą różne zdania na ten temat. I tak sam w końcu będziesz musiał zdecydować :>
|
Zadam pytanie z troche innej beczki. Czy wpływ na to co nam wypada po śmierci ma jakość/cena/położenie predmiotu? Z moich skromnych obserwacji wynika że najczęsciej wypada Armor i Legsy. Butów jescze niegdy nie straciłem ;( (miałem leather :] ). Thx za wszystkie odpowiedzi
|
Ja również mam pytanko...
Więc mam crown armora,k-legsy,k armor i w-helmet... Mam paladyna takiego jak w podpisie.Na razie 14 level ale tylko dlatego ze skiluje i mam pytanie dotyczace tego sprzetu... Czy jak zrobie 20-25 level no moze 30 to chodzic w tym c armorze czy moze teraz w nim chodzic czy moze spzredac go i kupic np.bohy?? Pomóżcie mi nie wiem co zrobić!! : Aha, przy okazji powiedzcie mi co zrobic ze skilami... Mam 65/50 i uwazam ze sa slabe nie wiem czy juz expowac czy dalej trenic bo nie chce zeby bylo tak, ze zrobie 20 level i znowu trening juz wole trenowac i pozniej tylko expic?? I jeszcze jedno, jakie skile powinien miec paladyn na 30 levelu?? |
Cytuj:
|
Na test serwie spokojnie odsadziłem giska jak jeszcze na 23lvlu byłem.Dla mnie BoHy to tak od 35lvlu+.Jeśli chodzi o zbroję to na twoim poziomie spokojnie wystarczy k-set i w-helmet.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Oczywiscie Ci tego nie zycze;] Wracajac do tematu z bohami mzoe byc ten problem ze na takim levelu jesli jakis pk sie zorientuje ze je masz to moze na ciebie polowac(albo zastawic trapa;) |
Według mnie powinienes qpic bohy najpierw. Wtedy nawet na malych lagach mozesz isc na gsy ;], aha i jak bedziesz mial bohy to nie bedzie potrebny ci lepszy arm bo stworki cie nie beda dotykac :D
|
Cytuj:
|
Kup bohy dieki nim uciekniesz przed wszystkim i nie bedziesz musial sie bornic wiec nie bedziesz uzywal pancerza
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jest trzecia mozliwosc....kup bohy i aola :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
BoHy zdecydowanie :) jak ktos wspomnial ze speedem nawet cie nie drasna zwierzaki :P
Co do biegania: BoHy daja 30% speeda do twojego levela. Przypuscmy masz 100 lev, to biegniesz tyle samo co gosc ze 130 lv bez bohow. Majac BoHy (30%) + Time ring (30%- nie jestem pewny:P) + utani gran hur (70%) biegniesz 130% szyciej (lv 100 wowczas bieglby jak lv 230 :D) Ja sam nosilem BoHy na 29 lv i dobrze mi z nimi bylo dopoki nie padlem na DS bo mnie kicknelo :/ Na 32 kupilem nowe i dalej je nosze (50 lv) :) |
Cytuj:
|
Thx za wszystkie Wasze odpowiedzi. Postanowiłem kupić BOH ale troche mnie nastraszyliście tym, że jak kupie bohy wszystkie pk w okolicy beda na mnie polowac ;( No i w moim wypadku lekkie lagi wchodzą w gre :(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:10. |