![]() |
Valoria - AB już nie jest bezpieczne
Ab'Dendriel przestało już być bezpiecznym miastem, przynajmniej na Valorii!!! Przed chwilą chciałem wejść do depo, ale 3 osoby mi zablokowały wejście mówiąc, że depo przejęła rodzina Soprano i trzeba płacić 500 gp za wejście. Nie miałem tyle (nawet gdybym miał, to bym nie zapłacił) i nie dałem się zastraszyć, więc chcieli mnie sPeKować: Tooget, Juliet Soprano i Toodee. Na szczęście udało mi się uciec do świątyni (byłem już na czerwonym).
Założyłem ten temat jako ostrzeżenie dla innych graczy grających na Valorii i wybierających się lub mieszkających w Ab'Dendriel. Sam chyba przeniosę się gdzieś indziej, bo czuję, że nie będę miał tu łatwego życia. A może którzyś z wysokopoziomowych forumowiczów grających na Valorii by się tym zajęli? |
Cytuj:
|
proste rozwiązanie - jak widzisz przy wejściu do depo grupkę ludzi, którzy blokują jedno wejście oalbo oba, to lepiej nadłożyć kawaleczek drogi i wejść górą lub dołem. W Ab' to nie tak daleko, a wejścia są na 3 poziomach...
Ja osobiście mało jestem teraz w depo w Ab', tylko jak wracam z lootbagiem z Elvenbane. Ale ... Ab' ma kilka wejść do depo, gorzej jest gdzie indziej, gdzie jest tylko jedno wejście... Porada raz jeszcze - jak dużo ludzi przy wejściu, to wchodź wejściem mniej uczęszczanym a bezpieczniejszym. :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:38. |