![]() |
Nastepny film-PK do redow[jaca krecil]
Zabijamy nawet spore lvl [niektore] i przy okazji gine na uh trapie :D majac przy sobie parcela o ktorym zapomminialem :/ milego ogladania i comment plx
Blackblood-Jaca i Blackblood-Dredd i chwilowo Blackblood-Stara >>>>>>>>>>>>>>>KLIKNI TUTAJ<<<<<<<<<< |
lol po co poszliscie expic ? bylo trzeb tam siedziec to byscie ich rozwalili :S
|
Nie mieli zadnych szans z nami.... ahhh ladnie walnolem z sd... 124
Lori Eleandril ;) Bez szans dla nich...;P |
wiem ze troche ***owo zrobilsimy .Ja[dredd] kurde od phy padlem bo uhem lamersko nie trafilem ... potem bana zaliczylem :D po deadzie od phyrexianow stracilismy l00t pewnie kolo 50k :D z samych runek :D za tydzien nastepny filmik
|
mieliśmy szanse
mieliśmy z wami szanse moze nie zabilibyśmy was wszystkich naraz ale pojedynczo na pewno , mieliśmy tyle runek i byliśmy tak zgrani ze byśmy was położyli
|
Watpie... Tretus mial w razie czego sd + bolty z jego skillem i kumepl tez niezly. Pozatym mielismy wszystko co potrzebowalismy, wiedzielismy po co idziemy do zamku wiec to była całkiem inna rozmowa niz z tymi ludzmi ktorzy szli tam expic prawda... ;)
|
ty jestes po stronie phy ....
ty jestes po stronie phy .... ..... szwedy j***ane :/ ja pierdziele nie lubie ich
sie woaza lama ... zebyscie byli poojedynczo to byscie padli :] |
Dredd... prosze Cie nie pierdziel glupot... nie gram od miecha, wpadlem popekowac jak wy...a ze kumple napisaly oooo sa jakies pk w zamku to ruszylismy, nie jestesmy po nikogo stronie, PK to PK i sie ich bije:P Mnie tez bili i nikogo nie wyzywalem, jakbyscie byli pojedynczo... ale nie bylismy i dostaliscie po dupie ;)
|
Haha i bardzo dobrze ze wam pokazaliśmy gdzie raki zimuja.Macie pecha bo zabiliście mojego kumpla X(
|
o.O
Filmik naprawde warty obejrzenia, duzo akcji ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:35. |