![]() |
Mój udany trap :)
Otóż gdy expiłem w kopalni zauważyłem pewnego knighta na którego nachodzą dwarfy zwane potocznie soldierami , widziałem , że koleś sobie nie radzi i go trapnąłem.
Wiedziałem , że to Polak i zrobiłem to tylko ze względu na moje odległe niepowodzenia związane z trapowaniem mnie przez polaków. Kombinowałem troche z tym screenem bo zapisał mi się jako bmp. i musiałem ściągnąć program do screenów uruchomiłem painta zrobiłem screena i zrobiło mi się jako jpg. niestety jest on dosyć nieestetyczny :) Loocik widać w bp :] http://i12.photobucket.com/albums/a246/bufon/lolek.jpg @down po pierwsze chciałem się zabawić po drugie wszedł mi wcześniej w mój resp doskonale wiedział , że tam expie ^^ |
Co to za bezsensowne tłumaczenie/powód? Czy to akurat on próbował cię trapnąć?
|
:|?
Po co dawac beznadziejne zdjęcie, beznadziejnej jakośći? To tak jakby dać dla kota kość... wogle bezsens... I pozatym nie uznasz dobrego słowa, że trapujesz ludzi etc. Popraw się men ;p |
Ladny loocik :p
|
Ehh...
N/c -.-' . Czyli zrobiles mu trapa dlatego ze byl Polakiem? Totalne n00bostwo.
|
Ech, jak ja nie lubie traperow. zmien lepiej swoje zachowanie bo kiedys sam padniesz i stracisz dobre eq.
|
Widać: polak szkodzi polakowi. Szwedzi tak nie robą :/ Polacy są największymi noobami w Tibii. A loot mizerny...
|
Ludzie.
Ludzie jak chcial zrobic trapa to niech robi nic wam do tego. Takie jest moje zdanie!....
Ps. Fajny loot:P @Down Nie zmienie. Po : 1. Nie chodze nigdy do kopalni (lurerzy , traperzy). 2. Expie i wylacznie na huntach z best friendami (wiec mnie nie trapna) 3. Nie zmienie zdania. Pozdro |
Zmienisz zdanie jak ciebie ztrapuja i padniesz >.> 23 lvl sorca ma bardzo malo hp...
|
Po obejrzeniu tego szkrina mam ochotę, powiesić za jaja na najwyższym drzewie, autora tego tematu . Człowieku, czym ty się chwalisz? Świetny pokaz polskiego noobostwa. Gdybyś dał szkrina jak go blokujesz, to sam bym cię zareportował do GM'a -.-
|
Twoje ss-y
Co moge powiedziec spoko loot . Fajna zabawa w trapowanie kit mu w łeb tez nie nawidze noobkow co wchodza w moje expowisko -.- :o Dobze zrobiles
|
xD
nie dziwcie się chłopakowi... Jak mu polak trapa założył w taki czy inny sposób to czemu on ma być ten grzeczny i utrzciwy.... zastanowcie się... a co do szwedów to oni są twórcami wielu uh trapow i boat trapow i nie litują się nad rodakami...
|
trapy tylko robią nooby ;/
|
Ku... nie denerwujcie mnie sami nie jesteście idealni np. ktoś z was znalazł loot wiecie , że to polak jest loot dosyć dobry oddacie mu ?!?!
Hu.. a nie mu oddacie a co do narodowości to będe trapował polaków bo przez nich nie da się ku... normalnie grać w tą cholerną tibie !! Dedłem 100x dzięki polakom (lurerstwo,trapy,pk) itd. !! Nie bądzcie tacy święci !! X( |
Urzekła mnie twoja historia. ;-( Screen do d*py. Zasmiecanie forum ownz ya.
|
MUAHAHAHAHAHAAH chlopie ja z Lordmaulem poszedlem na guardy i tez go trapnolem i wylecialy plate legsy. Chlop mial takie skile ze sie plakac chcialo i wkoncu sie wqrwilem i go trapnolem:D. Btw jaki masz lvl?
|
ŻaŁosne!!!!! X( X( X(
NienawidzĘ Trapowania!!!!! X( X( X( Noob JesteŚ I Tyle!!! X( X( X( @Up: A ty masz dobre skille?? Bo jak dla mnie są żałosne A co to za problem zmienić podpis?? I naucz się edytować posty X( A 16 level i te skille to sobie możesz wsadzić w ... Cytuj:
|
ty glupiutki chlopczyno ja mam taeraz 59/58 ale zmienie jak bende mial 60/60 i mam 16 lvl wiec sie nie odzywaj. Btw. nie lubisz trapowania bo poewnie sam zostales trapniety takze lepiej usun se konto:]
|
omg
Zabiłeś typa i się tym vhwalisz na forum dla mnei jesteś bezmózgiem
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:12. |