![]() |
Hero hunt + ma³y dodatek
Jak w temacie :
http://rapidshare.de/files/3112674/hero_tharek.rec.html w pewnym momecie jest przerwa bo kicka dostalem >.< UWAGA jezeli niechcesz znac loota nieczytaj postow-TYLKO TE Z LINKAMI !! |
No no no... Gratz bloka dema i loota :p
|
Gratz za filmik jak dla mnie to fajny:)
|
|
Ma³y!!! LoL Blokowac palkiem na 70lv demony na 805 Hp.
I jescze ten fart w 2 demonie mpa!! Omg ludzie hunca dniami i nocmai i im niemoze poleciec...... |
lól
Nice nice nice.....gratz locika :>
powinna ta ekipka byc teamem o nazwie "Kamikadze banshee" xD |
Cytuj:
|
Biig gz loota i bloka ;D kurde te¿ chcem mieæ takie szczescie ;d
|
Cytuj:
Na forum tibia.de juz bys zostal zjechany ale tu nikt nie zwroci uwagi... |
Ludzie - jezeli nie chcecie znac loota - po prostu nie czytajcie dalej tematu, sciagnijcie filmik, obejrzyjcie a dopiero pozniej dajcie komenta. Zamiast sie wydzierac (wydzieracie sie w prawie kazdym temacie: po co loota zdradzales, na hu* mowiles o loocie itp). Czytacie tylko 1 post - jezeli was interesuje - sciagacie film (nie czytajac pozostalych postow), ja nie widze problemu, sam tak robie.
|
OMG jak to zoabczylem az sczeka mi opadla z wrazenia naszczescie nie przeczytalem tego debila co napisal o lootcie
|
Ja jestem chyba ¶lepy , po³owa ludzi z tego tematu mówi o mpa , a ja jej nie widzialem :P:P btw. fajny filmik ;)
|
Cytuj:
|
Gratz !!!
Takich filmów powinno byæ wiecej. To by³o the best. 69 pal blokuje demona. HEH i kto by pomy¶la³... :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :) :) B) B) ;) ;) ;) ;) B) B) ;) :) ;) B) B) ;) :) ;) B) ;) B) ;) ;) :) :) :cup: :) ;) B) :cup: :] :evul:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:22. |