![]() |
Podruz na dragona
Ja mój kumpel i bloker wybralismy sie na dragona 30lvl(Knight)16(Druid-Ja)12 puzniej 11lvl(Sorcerer) Zapraszam do ogladania :D http://rapidshare.de/files/3124798/Smog.rec.html
|
pomóż sobie słownikiem
|
Boże!
1. Podróż a nie podroz 2. Później a nie puzniej 3. Smok a nie Smog! 4. Zabić draga z dobrym blokerem to żaden wyczyn. 5. Twoja ortografia jest okropna! 6. Cheater |
1. Mam bardzo zwalona klawiatore LOLZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
FUCK YOU MAN ! :crusader: |
afff... a jeśli on ma dysleksje??jak ma to przepraszam trzeba powiedzieć :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
musial sie czyms usprawiedliwic ... |
:>
Wow ale wyczyn! Ubic draga z blokerem :cup: daj cos lepszego:P bo to nie jest zbyt ekscytujace :P
|
bloker ubil draga wielkie mi co....w ogole zabawny film jak drag na was na red hp szedl to na gore uciekaliscie ... -.- i jeszcze ten txt "on jakos dziwnie za*******al" ...
|
Hehe ty nigdy na dragu nie byles bo siedzisz w depot z 8lvl i okradasz ludzi zamiast ruszyc dupsko i samemu zarobic :D Lol jak chcesz daj mi 2 warna mni to nei obchodzi :D Ale nie dam sie ponizac niech mi liza dupsko :D
|
suner taka jest prawda, ze krytyki nie umiesz przyjmowac.....
|
Suner, kretyn jesteś -.-
|
OMG.... Filmik "very" ciekawy -,-.....
Cytuj:
|
Cytuj:
Czlowieku to nie jest miejsce dla ciebie, lepiej przenies sie na onet albo tibia.org xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:40. |