![]() |
wiosna i Tibia;]
Witam:)))
W zwiazku z nadchodzaca wiosna proponuje Wam zebyscie nie przyrosli do kompa i zebyscie przez expienie nie tracili cennego czasu:))) WYJDZCIE CZASEM NA DWOR:) Pozdr:) |
Popieram !!! ;-)
Na dworze ładna pogoda wiec wyłaźcie czasami (a trenować to wysatrczy tylko dac full def ;) ) |
No widze ża masz dobre intencje , ale dla innych ludzie nie istnieje inny świat prucz tibi :D
|
O, rety!
Czego to ludzie nie wymyślą... Ale co niektórych nie oderwiesz od kompa nawet gdy za oknem słoneczko :D . Nie chcę się chwalić, ale dla uczczenia początku wiosny nie gram już tydzień w Tibie :D . Taaa, ja też proponuje, żebyście nie przesadzali w graniu, bo są jeszcze inne sprawy do zrobienia nie? ;) |
Pewnie. Pomyslcie sobie ze dwur to wasz nowy swiat i zaczynacie lazic po piaskownicach w poszukiwaniu scorpionuw, po lesie w poszukiwamiu jedzenia itd a Demonem jest najwiekszy kafar w okolicy 8) ;)
|
Cytuj:
|
Policjant GM hahahahaha:]
Dzielnicowy ROX! :P |
wyszedl bym z checia ale troche brzydka pogoda u mnie :(
|
no właśnie, sio na podwórko, jak się ma szczęście to można spotkać rabbita lub jelenia w lesie i mięsko (-; a jak się ma pecha to niedźwiedzia albo wilka, wtedy nie jest tak wesoło hehehe
ogólnie proponuję 2 godziny dziennie w tibię i 3 godziny spacerku na świeżym powietrzu pozdrawiam i życzę słonecznej wiosny !! |
haha no topic good..
wychodzcie na dwor czas na rowerek i panienki :D dla rekaksiuka pileczka albo romanse:D:D GM ->Dzielnicowy:P ahaha all right babe burn:P |
Jak beda wakacje to grac bede tylko w deszczowe dni. A jak bedzie ladna pogoda to wtedy chwilke rano i wieczorkiem. Granie w tibie w lecie to strata czasu...
|
Cytuj:
Cytuj:
A nadwór wychodzcie i to najlepiej hurtem będzie się łatwiej zalogować :p. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:49. |