![]() |
Komentarze do "Najladniejszy Avatar"
Pozwolilem sobie zalozyc ten temat, bo nie chce zasmiecac tematu wlasciwego, a zastanawia mnie jedna rzecz - po jakiego garbatego c***a niektorzy userzy glosuja na siebie? Ani to smieszne, ani w ogole nijakie... No dobra, to teraz pokomentujcie sobie ;)
|
Eee? No przeciez to konkurs na nahjladniejszy avatar, nie? Jesli uwazaja, ze ich avek jest najladniejszy to czemu nie? ;)
|
Ja mam pytanie...co będzie nagrodą?
|
Prawdopodobnie notka. Liczy się prestiż.
Mam nadzieję, że autor konkursu na avatka po prostu nie będzie liczył głosów tych, co głosują na siebie. Edit: hoomik, twój avat to fragment hitmana, czy mi się tylko zdaje? |
a ja nie glosuje bo jest duzo fajnych avkow :P fri notka plx ! :D
|
Cytuj:
@TOPIC Ja jestem ciekawy kto wygra i jaka będzie nagroda. :p |
@Dwimenor:
To chyba z "Hitman: Contracts", ale głowy nie dam. @Topic: Zagłosowałem na Hege~, gdyż jego avatar ma, hmm... klasę? Coś w tym stylu :p |
Cytuj:
I co to za roznica, z ktorej czesci gry? Hitman to Hitman. W kazdej odslonie jest lysy, ma kod kreskowy na karku i spojrzenie wrednego s****iela ;) |
Ciekawe czemu wszystkim podoba się avat Doba z kosą??? - dla mnie nie był nadzwyczajny.
Uważam ,ze wygra avat hoomika lub droma (osobiście wolę camela). |
Cytuj:
|
mnie sie podobal avatar doba z miotłą xD
teraz avatary Dr.Omadera, Hoomika, MayGayvera i Thimburda wymiataja xD a i do swojego nie mam nic przeciwko |
Zrobilem porzadek z tymi geniuszami co sami na siebie glosowali ;)
A co do fajnych avatarow na forum to jest ich wiele, czesto nie kojaze ludzi z nicka tylko po avatarach... Moznaby naprawde wiele osob wypisac z dobrymi avatarami... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:41. |