![]() |
Kumba yo!
Witam!
Jest to mój pierwszy fake jaki umieszczam na forum, widze ze jest osobny dział do nich przeznaczony, ale nie mogłem się oprzec zalozeniu własnego tematu : ) http://i21.photobucket.com/albums/b2...ius/Image1.jpg Jeśli chce to wysłać na Tibianews.net to gdzie? : )) edit: znalazłem : D |
Dla mnie bąba
@edit:1 post |
Fenomenalne. I może akurat będzie na Tibianesw.net kto wie..
|
ciekawe ciekawe :) :) fajnie zrobileś ten fake rozumiem że nastepny projekt to będzie cała kapela :) :)
Nie posiadam FACC'A ani PACC'A tylko KACC'A |
Bardzo oryginalny pomysł. 10/10 ;)
|
S U P E R!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rób więcej!!! wykonanie :11/10 fabuła: 10/10!!! |
Mam nadzieję że zrobisz więcej bo mi się bardzo podoba.ALe nie tylko z mojego powodu ;)
|
coollllllllll!!!
Super!!
Dawaj więcej.Widac że się starałeś BRAWO :p Ocena: 10/10 |
Kumba yo, Kumba yo!!
Gratz dla Ciebie za fake'a :) !! Rób więcej. Proponowałbym tym razem całą historyjkę, jeśli będzie Ci się chciało :D ...
|
Widac, ze sie przylorzyles, jesli to twoj pierwszy fake to w przyszlosci bedziesz robil najlepsze na calym forum ;)
|
bardzo ladnie jak na 1 fake...
wykonanie: 7/10 pomysl: 7/10 tylko tak dalej ;) |
Wyslalem link do tego posta na Tibianews. Moze sie spodoba chlopaczkom i bedziesz slawny!
|
@UP
On sam by to zrobił lolku. @TOPIC Ciekawy fake, zabawny, dobrze wykonany, a jaki adv. :D Mam nadzieję, że dostanie się na tibianews.net ;) . |
em, a mnie sie wydawało że im sie wysyła fotke / link do fotki -.- a nie do forum...
Topic: Ładne, ale chce poruszyć to że ktoś powiedział że będzie robił najlepsze ... więc, w dzisiejszych czasach(jest w cholere programów do fake'owania) to nie problem zrobić takie coś.... jak by zrobił coś takiego z ...1 rok temu to by wymiatało, teraz moge dać max 8/10, błędy tu popełnione zostawie dla siebie jeśli pozwolicie. |
Kumba Yo!! Sialalalala :] dla mnie super more plz :p
|
Powodzenia z dostaniem się do tibianews.
Dobrze zrobiony , z nowatorskim pomysłem.. Tak dalej !! |
Eno fajne fajne :cup:
pomysl: 10/10 wykonanie: 10/10 :p |
wysłałem, dałem im linka do obrazka : )
trzymajcie kciuki, może niedługo zobaczymy to na tibianews.net : ] |
Kumba yooo!! extra czekam na nastepne twoje fejki i jestem ciekawy czy dadza to na tibianews :]
|
Dla mnie supcio
Rób więcej,masz talent.Nie marnuj go! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:28. |