![]() |
Wasze najlepsze teledyski?
A więc pytanie jak w tytule. Piszcie jakie teledyski wedłóg was powinny się tu znaleść. Oczywiście może być każdy dowolny teledysk.
Moje propozycje: System of a Down - Chop Suey Metallica - St. Anger Red Hot Chilli Peppers - Can't stop Foo Fighters - Best of you U2 - Sometimes You can't make it on your own Metallica - Enter Sandman Audioslave - Be Yourself Reszty nie mogę sobie przypomnieć. :P |
lól stupid temat:p
moim zdaniem teledysk call on me i candy shop |
Albo nie zrozumialem Twoich zamiarow, albo chcesz zebysmy wypisali ulubione teledyski.
Ja lubie ogladac teledyski zespolu Gorillaz. |
Wilki - Bohema
Green Day - Holiday, Minority, Blvd. of broken dreams, American Idiot Scooter - Souvemente. @ hoomik and olorion Jak mogłem zapomnieć z Zladzie i jego Elektroniku Supersoniku http://www.molvania.com/video_medium_2.html <--- jak ktoś chce zobaczyć klip Zlada |
All by: Gorillaz, szczególnie Feel Good Inc i Clint Eastwood
EDIT: bym zapomniał! Mniej niż zero, teledysk by: Wie-Shock Feel Good Inc, teledysk by: Wie-Shock Te dwa ROX!!! Nic ich nie przebije ;) p.s. może kiedyś wrzuce na neta, jak dobry hosting znajde :P po 40mb zajmują :P |
Nasze najlepsze teledyski? Ja jeszcze żadnego nie nagrałem, mało! Ja nawet nie śpiewam.
|
Wszystkie teledyski Toola!
|
Candy Shop !! How We Do !! Gasolina xD
|
Metallica - Enter Sandman
System of a Down - Chop Suey Schnappi :] Troche tego jest , ale te 3 najlepsze. |
Teledyski mushroom head (takie cos jak Slipknot tylko, że lepsze..bo starsze;P)...
|
Tool - Sober :]
|
1. System Of A Down - Chop Suey!
2. System Of A Down - BYOB 3. Rammstein - Ohne Dich 4. Rammstein - Sonne 5. COMA - Czas Globalnej Niepogody Jest jeszcze wiele fajnych teledysków, ale nie pamietam tytułów. |
Cytuj:
Boshe....Enter Sandmana śpiewa Lordi ,a nie metalica.... Polecam System of a Down - B.Y.O.B Vinyl Shakerz-One Night in Bangok 50 cent- Disco Inferno (bez rodziców oglądajcie ^^) Verba-Pamiętasz? A nie..sorki.Pomyliło mi się z pewnym tytułem Lordiego ^^ |
Najlepsze teledyski:
- Wszystkie Rage Against The Machine - Enigma - Return to innocence - Moby - Lift me up - Wszystkie Paktofoniki i Kalibra 44 Najgorsze teledyski: - WSZYSTKIE aUDIOSLAVE'a (napisałem "a" z premedytacją) |
Zlad! - Elektronik Supersonik
|
Cytuj:
@topic Ass Like That - wymiata! w polskiej muzyce jest bardzo mało jakis fajnych klipów |
Zlad - Elektronik Supersonik - absolutny ownator wszystkiego, co do tej pory powstalo
*** Coal Chamber - Loco KoRn - Here To Stay KoRn - Y'All Want A Single Slipknot - Duality (klip kojarzy mi sie z Fight Club) Slipknot - Wait And Bleed Bloodhound Gang - The Bad Touch absolutnie wszystkie teledyski Blink 182, ze szczegolnym wyroznieniem dla All The Small Things, First Date, The Rock Show |
Iron Maiden ma zajebiste
|
Crazy Frog - axel F.
Call on me.... I San francisko(nowa wersja) |
Red Hot Chili Peppers- Otherside i By the Way
Green Day- American Idiot Rammstein- America Gorillaz- Fell Good Inc. Az wstyd sie przyznac ale spodobało mi sie Breaking the Habbit Linkin Park- piosenka taka sobie ale klip fajny :> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:13. |