![]() |
Mass behe-heroes-demons-warlocks.
Wszystko w jednym huncie.
Loot : Wypasiony ;-) Trwa około 100 minut , zajmuje ponad 3mb :P Mialem lagi na tym filmie , co zreszta widać :P http://rapidshare.de/files/3153150/Massstuff.rec.html Edit : Omg Coś link był niewidoczny 0.o :D |
a gdzie link do filmu ?
|
no własnie daj linka z chcecia obejze 8o
|
Dobry.
Jak każdy twój ^^ Gz MPA szkoda że nie przypadł tobie, ale 120k to też troche (BTW - MPA za 600k? to się robi chore) Po drugie - cieszę się że nadal masz mnie w VIPach ;P Po 3... Ładnie i czekam na kolejne filmiki (mam nadzieje że będzie ich coraz więcej znowu bo zastój był ^^ ) see you in tibia :D Edit: lolololololololol. Sensem tego filmu nie był sam demon hunt i MPa - zobayczcie sami film to tyle. No, a co jeśli już wcześniej znacie co wypadnie? Stracicie sens oglądania filmu? lol Tyle wam powiem. Film jest ciekawy sam w sobie, nie tylko dlatego że jest fajny loot. Po prostu nie rozumiem takich dzieci -.-' Gdybym ja się wcześniej dowiedział że w tym filmie wypadnie MPa to bym o wiele chętniej zobacyzł bo miło widzieć jak ktoś ma szczęście ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
PRZESTAŃCIE ZDRADZAĆ LOOTY
thx |
Film bardzo fajny. Wart obejrzenia :)
NIE ZDRADZAJCIE LOOTA. |
Cytuj:
Co do filmu każdy film kiperra jest nice ;) |
Gratz Filmik wypasny ;> more plx0r ;)
|
no no filmik niezly a loot tylko pozazdroscić :)
|
-.-
Cytuj:
Lamo przez takich jak ty to az mi sie nie chce sciagac tego filma a wiem ze kazdy dotąd film Kiperra byl zaje...fajny wiec sciagne a wiec na przyszlosc staraj sie nie zdradzac loota. :P |
eerion- podziekujmy temu panu zdradzenia loota a tak wogule to filmik spox:P
|
Film super ^^ z Kiperrem w roli głównej filmiki sa zawsze fajne ^^ a loot normalnie wyczepisty ;P Szczesciarze
|
@eerion
normalnie nie komentuje filmów ale tera musze;D na eterni za mniej mozna kupic demon helmet wiec 600k to jeszcze jest jakotako suma bo na eterni za tyle bys se 2 egzemplaze kupil -.- i btw po wala pisales jaki loot? film dobry jak kazdy inny kiperra film ;D |
Wyje...fajny filmik.... ale na przyszlosc nie zdradzajcie loota, po tym sie odechciewa filmu sciagac, a zwlaszcza ze 3mb ....
|
Cytuj:
Nice film...dawaj wiecej Kochamy Cie Kiperr :cup: , mi to nie przeszkadza ze zdradza loota co zescie sie uparli?? --.-- |
i ja sie dołaczam do pozdrowien
EERION TY NOOBIE!!! i sie nie tlumacz bo nie tylko ty jestes na tym forum.... |
Rewelacja... A ja myślałem że Kiperr dał se spokój z forum albo że to jakiś nowy owner gra teraz :p
|
;)
Gz Kiperr jeszcze raz Gz. :)
A co do tego zdradzania loota : "Są ludzie i taborety ale akurat trafilo sie krzeslo elektryczne" LoL 8o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:33. |