![]() |
Fist Fighting, nowe bronie?
Skądś usłyszałem, że do obiegu w tibii mają wejść bronie, które będą zaliczane do kategorii fist fighting'u. Wie ktoś może, czy to będzie już na tym update? A może ktoś słyszał coś o tym? Mam na myśli, że może to jakieś kastety, szpony, czy tego rodzaju broń; bo osobiście nie mam pojęcia o co dokładniej może chodzić, po prostu obiło mi się to o uszy, i wydało interesujące, więc, jeśli ktoś coś wie - niech sie podzieli wieściami :P
|
Nikt nic nie wie, czeski film
|
wiadomo będzie dopiero gdy pojawi się update więc musisz czekać ;)
|
yep
TA, bedziemy sie bili marchewkami
|
lol... moze beda kastety .... xD
|
Jak na moj
Jak na moj gust, procz kastetów wprowadza tez rekawice bojowe które dodatkowo będą dawały obrone. Mogła by być rekawica wspomagana jak w Falloucie kto grał to wie o co chodzi :)
|
A ja mówie , że to bez sensu <LoOL>
|
Najs
Cool, gdyz mam ponad 60 fista. A dokladajac do tematu, tez slyszalem, ze cosik bedzie na piąstke:-))
|
fajnie
fajnie ja mam 34 w piesci fajnie by wygladala postac z kastetem :)
|
Taa rekawice ze skory/luske smoka xD
|
Hrhr kastety ,specjalne rękawice...niech jeszcze dorzucą nową profesje..Monk ;x n.c
|
moze dodadza pazury ! fist jest zryty bo to sa same piesci :P
|
a moze zrobia jeszcze Ring i bede walki tak jak na euro sporcie :D
|
:D A ja się zastanawiam kiedy wam się wyobraźnia skończy... hehe
Kiedyś może dorzucą coś w stylu metalowych rękawic, ale czegos takiego jak np. marchewka (lol) na pewno nie będzie. To skill ręczny a nie warzywny. :D Chyba że będzie można rybami rzucać.. to by było dobre :D |
Hah
Marchewki... ryby... taa.. :D Ale kastety czy szpony pewnie wprowadzą, w końcu sie przyda na coś te pare bp power ringów :)
|
Przeczytajcie sobie wywiad z "Cipami" w gazetce "Hunted". Cipy tam muwio, że W najbliższych updatach nie dadzo nowych broni dal fist fightingu a na pewno nowych profesji, poniewarz to by zburzyło cały system gry (handel questy-jak se wyobrażacie desert questa, trzeba by bylo robić kompletnie nowego questa!).
|
Cytuj:
|
Jest ring co zwieksza fista a jakby dodali takie rzeczy to jusz by to niebyl fist
|
Hmmm
Jest ring na fista i inne a czemu nie ma na dysta? To by mogli dodać. ;)
|
Wlasnie
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:04. |