![]() |
Bany i ostrzeżenia
Mam takie pytanko czy jak się dostanie bana albo ostrzeżenie na forum będzie można być jescze Modkiem kiedyś??
|
to chyba nie ten dział... nie sądzisz ?
Nie nei bedzisz mógł, nawet nie będziesz mógł wejść na tibia.pl, bedziesz czymś w rodzaju Heretyka, każdy na ulicy cię będzie palcem wytykać... to chyba wszystko wyjaśnia, jeśli oczywiście to rozumiesz ? |
-.- Pytam się normalnie ...
|
Cytuj:
|
chcesz być moderatorem powiadasz, hmm zastanówmy sie, nie masz czasem za dużych ambicji?? stary skoro nie wiesz czy po dostaniu punktów karny możesz zostać modkiem to na pewno nim nie zostaniesz, poza tym modami zostają ludzie którzy sie udzielają mówią mądrze i na temat, nie piszą głupot (zazwyczaj) bycie moderatorem (dobrym) to ciężka praca i trzeba sie wykazać odpowiedzialnością, dojrzałością i inteligencją (ale wazelina, aż boli) więc racze w najbliższej przyszłości nie mmasz za bardzo na to szans, ale nie przejmuj sie nie ty jeden
odpowiedź brzmi, chyba tak ale wcześniej musisz sie popisać znajomością tematów wszelakich, musisz być w miare lubiany na forum ple ple ple, a najważniejsze musi być rozpisany konkrurs na modków, a narazie takiego nie ma (chyba) |
Ja nie mówie że chce zostać tylko się pytam czy można ...
|
Jeśli ostrzeżenie nie było zbyt poważne to tak. Sam miałem kiedyś 1 pkt. Z banem odpadasz.
|
Bardzo Dziękuje :) Narazie nie mam bana tylko dostałem ostrzeżenie. :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:02. |