![]() |
Profesja
Jaka waszym zdaniem jest najlepsza profesja. Chodzi mi ze ktora sie wygodnie gra
|
Po pierwsze zły dział.
Po drugie było już krocie takich tematów. A po trzecie nie ma najlepszej profesji wady/zalety :P |
kolejny temat z serii ktora profesja najlepsza
i kolejna odpowiedz z serii kazda profesja ma swoje zalety i wady wiec nie ma najlepszej edit: @up byles szybszy :P |
To co powyżej wady/zalety ale ja i tak najbardziej lubie grac palami i sorcami
|
no to tak palek arakuje an dystans więc może wcześniej lazić an dobre potworki lecz musi kupować amunicje :/ knight musi mieć dobre skile aby coś lepszego zsolować i oczywiście eq druid juz na 11/11lv/mlv moze robic uh więc szybko zarabia a sorc musizmieć miec 15/25lv/mlv aby robic sd lecz sd ida ok 4-5k zalezy jaki świat a uh 2-3k na sd zurzywasz 220 many a uh 100 many wiec jak sobie policzusz to na uh wiencej zarabiasz przez co mozesz miec lepszy eq chuba wszystko napisalem myśle że wszystko wytłumaczyłem
pall rox 8o 8o 8o 8o |
Ja gram knightem i nie nazekam. Palkiem za duzo skillowania już na samym początku gry i traci się mnóstwo kasy na amunicję, a sork i druid tofull kasy w MF idzie. ;/
|
dla poczatkujacych jest najlepszy knight jak sie nauczysz grac knightem to poznasz zasady tibi puzniej mozesz przeniesc sie na sorca palka lub druida sam wybierz sroc ma patezne sd pal ma otezne bolty a po 15 mlvlu moze uzywac poteznych a druid ma potezne uhy moze uzywac sd i ma czary lecznicze a srocerer ma czary offesnywne wiec sam wybierz
P.S.nie zwracajcie uwagi na moje bledy ortograficzne |
A już miałem nadzieje ze ci to wypomne. Szkoda no.Ah mam proźbe prosze zablokowac ten temat bo już mi się ten wontek-Która profesja najlebsza?-nudzi. :evul:
|
jezeli Ci nie pasuje ten temat to nie postuj nie potrzebnie ;) co do profesji to palek wymiata..
|
Od zawsze gram sorkiem. Mialem palka to mi sie znudzil na ok. 40 levelu. Raz mialem knighta, na 30 levelu tez mi sie znudzil. Niema to jak Sork :). Mialem 2 powaznych sorkow - jednym zrobilem deleta konta, bo przez buga mi ukradli MMS'a, a drugim wlasnie gram. To moja ulubiona profesja pomimo tego, ze trzeba mu poswiecic strasznie duzo czasu.
|
Moim zdaniem temat do nabijania postów. Prosze zamknac.
PS: Poszukaj w dziale profesje :baby: |
Moje zdanie...
Cytuj:
EDIT: Właśnie zagłosowałem i dziwi mnie to, że knight i sorcerer mają tyle samo głosów, skoro tak mało mamy magów w Tibii. Na palów też głosowało sporo osób, a na drutów nikt. I uważam, że teraz powinny być (ale nie będą napewno) rozwiane wszystkie niejasności na temat tej profesji. |
Knight...
Robię kolejnego i chcę wyszkolić go na druida, ale niemrawo mi idzie :) Otoż, ja to biore tak: Pall jest uzależniony od strzał, druid z sorcem od magii, a knight? Od niczego... No wiadomo, że od życia:P, ale każda profesja jest od niego uzależniona...:D Choć niestety, inne profesje wykorzystują knightów jako blokerów....:(. Czyżby same były za słabe, żeby przeżyć? O! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:33. |