![]() |
Inna tibia ;-)))
Cześć.
Koledzy ostatnio mi mówili, że grali w taką tibie, że wszystkiego jest nieskończoność (boltów, SD itd.). Zaczyna się od 20lvlu, wszyscy sie leją. Tylko jest troche grafika inna. Jest coś takiego? |
Tak jest. Ots-Open tibia server
|
@up
A jak to uruchomić? :p |
Rozmowa o OTS na tym forum jest zabroniona a same OTS'y sa [chyba !!] nielegalne [?]
|
Zdaje mi sie ze OTS jest legalny, chociaz jakby nad tym pomyslec to mozna zmienic zdanie. Jest to normalna gra na engine rzeklbym "skradzionym". To niezmienia faktu, ze rozmowy o OTS sa tutaj zabronione.
|
Cytuj:
OST jest tematem tabu na tym forum. |
Cytuj:
Jak widac CIPowie nie sa zadowoleni z OTS'a i najprawdopodobniej zostal on juz zabroniony. @up od kiedy pamietam CIPowie zawsze mieli "All rights reserved" a to dotyczy calego produktu Tibii a nie tylko strony www :P |
No...powinien być legalny, ponieważ nie zbanują ci postaci RL'nej, a nie na 7.1 albo 7.4. Gdyby było zabronione to by wogóle tego tematu nie było
|
Możecie gadać na temat? Pyta sie was jak to uruchomić a wy zaczynacie tutaj dyskutować na temat legalności otsa... Bosh, ludzie załóżcie temat np."Dyskusja na temat Ot's" i piszcie na temat.
Pieniek, Poszukaj odpowiedzi na innych forach.. |
Cytuj:
|
To powiecie mi wreszcie jak to uruchomić? ;)
|
@Up:
Niestety nie... Na tym forum jest to zabronione. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:42. |