![]() |
Co robicie kiedy jesteście afk?
Ja jak jestem afk to najczęściej słucham muzy albo przeglądam strony internetowe, ale nigdy nie odchodzę od kompa. Bo mój brat np. sobie idzie oglądać TV i już raz przez to deada zaliczył.
PS: Prosze moderatorów o usunięcie mojego temetu "Twarzą w Twarz". |
robiąc runa, czytam tibia.pl :P
|
oto lista mp3, których najczęściej słucham:
Metallica - Until it Sleeps Iron Maiden - Fear of the Dark Spiderman - Hero Nickelback - Fly -----//------ - Too Bad -----//------ - How you remind me Papa Roach - Last Resort The Offspring - One fine day -----//------ - Staring at the sun Bon Jowi - Its my Life Linkin Park - Pushing me away, forgoten, one step closer , Crawling Bom' funk MC - Freestayler |
Ja nie podam konkretnych utworów, których słucham, tylko zespoły:
Włochat, Dezerter, The Clash, Sex Pistols, The Analogs, Post Regiment, Alians, Bob Marley 8), Crass, Ramones, Conflict i duuużo, dużo innych... |
Robię kupę. Dobitna szczerość :D .
A panowie zdaje mi się, że słuchając mp3, można siedzieć przy monitorku co nie? ?( |
Ja najczęściej przeglądam stare screeny, słucham muzyki ( hard rock plx ) i jakies akucje na allegro. Ewentualnie robie herbatę czy też kawę...
|
Czasami też sobie jakieś żarcie zrobie ;)
|
ja slucham U2, non stop tluke te 3 czy 4 plytki, ale nigdy mi sie nie znudzi. no a czasami do irish pubu na miodowej :D
|
Ja rzadko jestem afk, ale jeśli już jestem to wc lub coś do jedzenia.
|
Ja najczesciej jak jestem afk (a z racji tego żem Druid to jestem nie rzadko) nudze sie :P.
|
Jem, czytam ksiazke, telewizja, spacer.
BTW, dobry temacik do nabicia posta ^^. Nabijac !! poki go Dobo nie zamknie :) |
Cytuj:
|
Hmm gdy jestem afk najczęściej czytam forum, jem, ogląda tv i pomagam w czymś rodzicą :)
|
czytam forum tibia.pl i tibia.com, ogladam statistics, gadam na mircu ;)
|
ja tam sobie gadam na gg albo przegladam forum tibia pl :D
|
:D
ja tam teraz jestem afk i trenuje bo niedugo mam zamiar isc na tego gsa po raz 1 aha slucham muzy i ogladam filmiki :D
|
hmm
Jak robie runki to zapuszczam muze i hodze po smiesznych stronkach:D
|
Ja odrabiam lekcje, słucham muzy(najczęściej Rock i Punk),czytam forum tibia.pl,tibia.de,tibia.com :D
|
Ja moduję na www.tibia.pl, oglądam statystyki na www.tibia.com, czasem się uczę, trenuję, gram na gitarze, gram w inne gry :P
|
Najczęściej do się uczę.
Inne: Śpię (tak, tak ^^" ale rzadko) Przeglądam 5 for Gram w różne online-y w przeglądarce Serfuję po różnych serwisach etc. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:16. |