![]() |
Uslugi pogrzebowe
----------Moje Fake'i---------
Burdel Na Rooku ----------------------------- Uslugi Pogrzebowe: Kolejny dzien pracy i kolejny poranek z bólem głowy po wczorajszej prytce:/ http://i7.photobucket.com/albums/y25...grzebowe/1.gif No i jak to by pogrzeb bez ceremoni?!??.... http://i7.photobucket.com/albums/y25.../ceremonia.gif >-Sorry, że tylko 2 zdjęcia, ale za to są bardzo dopracowane.. :P Commenty Plx i mówcie ewentualne błędy :] <-- a tak BTW Moge robić dalej Fake'i czy nie bardzo? -.^ |
noo troche wulgarne to jest ale mi sie podoba :evul:
i'm :cup: |
Niezłe, wykonanie dobre, trochę wulgaryzmu, ale ogólnie spoko fake. Poczekam aż zrobisz więcej części (jeśli takie będą) to ocenie.
|
Troche ? Przecież co "drugie słowo" to wulgaryzm -.- ...
No ale, ujdzie. Od oceny się powstrzymam póki nie zobacze kolejnych części, za wulgaryzmy masz dużego minusan niestety... . |
wykonanie 4/10
pomysl 7/10 moim zdaniem: niezle neizle... mi tam pasuje, niewarzne co powiedza inni... zrob nastepne ;) |
A ja uwazam ze te bluzgi sa jaknajbardziej na miejscu - pasuja do calej sytuacji, pozatym nie oszukujmy sie, kazdy chyba zna słowo "ku*wa" i uzywa go na codzien, nawet jezeli niechce sie przyznac ;)
|
Cytuj:
@topic:Musze przyznać że fake dopracowany.Ale ten wullgaryzm.Zdecydowanie zadużo. |
Malo tego ale faktycznie bardzo dopracowane.
|
Huh, wiesz trupy mi się nie kojarzą z bluzgami etc.
Nadodatek masz drugi fejk, nawet fajny, gdzie jest kupa wulgów też .. :O Nie wiem czemu, ale chyba wiesz że za przeklinanie w publicznym miejscu(a tam było takich sporo) płaci się 50~ zł mandatu? Stary jak cie policja złapie to troche zabulisz :P jk @Fejk nawet nawet, mało błędów,śmieszny... wulgi ;/ |
Mi nieprzeszkadzają te wulgi .Mi sie podobają , a szczegulnie 2ga rozomowa :D
|
xD
ej koles masz swietne pomysly ten burdel spoko rob tak dalej bo az sie milo oglada ;) :cup: :cup:
|
@UP
On to ma pomysły najpierw burdel a teraz usługi pogrzebowe.. Aż miło popatrzeć :D |
Cytuj:
|
Ogółem ładnie dopracowane...tylko ten Monk na 2 fake'u mi nie pasuje. Rób więcej.
|
Cytuj:
Simon co ty sobą reprezentujesz wykonanie 4/10 ?? to ty sie chyba nie znasz... pokaz mi dokladnie 3 rzeczy które sa nie tak ?? A bluzgi... przecież to nadaje komizmu sytuacji a chyba oto chodzi w tym faku !! Dla mnie bomba !! Pozdro czekam na wiecej :) |
Szkoda że wulgaryzmy.Ale spoko(ogólnie).
GRATZ bo się polepszyleś od ostatniego razu(nigdy ich nie zapomne te fake byly gorsze nawet od "jak powstal kefir",ale to bylo dawno) |
Spoko fake'i robisz.Mi tam nieprzeszkadza wulgaryzm.Dokoncz ten burdel na rooku :p :D
|
heh troche wulgarne ale fajne 7/10
|
Niestety male dzieci ten Fake jest dozwolony od lat 10 :D
|
Fajne to, oryginalne, tylko te bluzgi całkiem niepotrzebne.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:01. |