![]() |
Wasze kolekcje
Jestem ciekaw, czy ludzie z forum kolekcjonują różne rzeczy np. ja zbieram białe grzybki - mam ich w kolekcji 462. Dorzućcie coś od siebie!
|
Ja zbierałem rurzniojaki pokarm mialem:
100+ blueberniens 200 Egg i pare tam innych :D Zbierałem terz wszystko inne (szczegulnie expa i gp :P ) |
Ja zbierałem kusze, uzbierało się z 70. W końcu się dowiedziałem, że można je sprzedać i polazłem z nimi na Fibule w wiadomym celu :D .
|
Ja zbierałem osobiście BP Plate Armorów :)
no skończyło się na bagu :D... (znam ludzi co mają BP plate legsów, czy nawet knight)... Aktualnie zbieram wszytkie rodzaje jedzenia (od ryb po ... ciasteczka itp.) - dąże do tego aby wszytkiego mieć po 100... polejkcjonuje też GP :D... jak i white, black pearls... takie tam świecidełka :D |
JA jako knight kolekcjonowałem strzały, bełty i poison arrowy :D
|
Ja kolekcjonuje broń, listy, jedzenie, ale troche miejsca zajmują...będę kolekcjonował perły, na razie to troche ryzykowne(13 level :evil: ) chyba pokolekcjonyję kamienie i czaszki(są troche przyciężkie)
mam takie pytanko...jak w depo może być 1000 przedmiotów, to tysiąć w ogóle czy na każde depo(jedno miasto=1 depo=1000 tolls, czyli 2 miasta=2depa=2000 tools) pozdrówko |
Ja zbieram czaszki którymi mam zamiar wyłożyć podłoge w domku.
|
Ja sobie zbieram jablka (valkirie i amazonki) i wisnie (bugi) ... sadze ze w kazdym miescie mozna w depo miec 1000 przedmiotow :).
|
hmm..
Ja osobiście na zbierałem 10 bp kusz i 20bp łuków(z elf Town) Dodatkowo tam Jedzenie, 100 black pearls i jakieś tam śmieci :D |
A ja zbieram kolorowe bagi i backpacki
|
Hmmm...
Hmmm.... Co ja kolekcjonuje ? Aha roznego rodzaju sprzet domowy mlotki,grabie,haczki,mlotki itp. no i zarcie (1100 fishes)
|
Ja kolekcnojue kwiaty mam juz wszystkie rodzaje bo ostatnio do mojej kolekcji dolaczyly...liscie i patyki
Piekne sa te zielone roze =D I ostatnio kolekcnoju speary odkad dostalam aniomwego parcela z 10 spearmi (teraz mam 50) Ale i tak ich nie uzywam sa nie wygodne w uzytku =D WOLE lUCZEK |
wasze kolekcje
czesc ;) uwielbiam kolekcjonowac różne rzeczy,te potrzebne i te niezbyt przydatne.Mam spory zbiór jedzenia,też zbieram do setki...najfajniejsze są owoce egzotyczne:pomarańcze i winogrona oraz mięso smoka.Zbieram klucze,wisiorki,kolor.plecaki,ładne rośliny... itp.
|
JA kolekcjonowalem jedzenie roznego typu. Chleby, wisnie, jagody, meaty, hamy, jablka i inne takie :)
|
Ja zbieram ;
-skille -exp -żarcie, biżuterie -kolorowe bp of uh :) |
Cytuj:
A ja kolekcjonyje błyskotki :) |
yo yo yo
Ja zbieram wsyzstko mam nawet koszulke i sukienke :), zbieram również jedzonko, pierścionki poprostu co mi sie podoba to biore:)
POzdro dla wszytskich :P |
Ostatnio maniakalnie zbieram gp ale idzie mi to dosc wolno a pozatym to zbieram ruznego rodzaju 'Świecuszka" jak to mawial Caspentar (mozliwe ze zle imie napisalem ale i tak .....domyslicie sie) Kill or u will be killed
|
A ja zbieram scalówy:P mam juz ponad jeden backpack. Jeśli ktoś chce kupić tanio sprzedam msg do sirtramwaja na danubii.
|
No więc ja zbieram scalówy, mam już cały bp. Jak ktoś chce kupić to tanio sprzedam.
p.s Chyba się przeżucę na lalki jak ktoś ma jaki fajny okaz to msg do sirtramwaja na danubii |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:14. |