Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Hupefupe's Solo Styles (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=42774)

Hupe 19-07-2005 19:41

Hupefupe's Solo Styles

Hello. Na tym stosunkowo krótkim filmiku soluje (Elite Knight, 60lvl+ :P) niektóre silniejsze stwory. W planie:

*Draggy (Extra Hardcore)
*Giant Spider
*Banshee
*Dragon Lord
*Hero
*Black Knight
*2 Behemoths xxxDDDDD
*Lich (no....prawie)
*2 Necromancers
*Warlord

http://www.members.lycos.co.uk/kubax...Filmy/Solo.rec

@Down
Dzieki za commenty. Zly link dalem, ale juz poprawilem i jest Warlord na końcu.
@3skimos
xxxxDDDDDDDD

Olorion. 19-07-2005 20:38

:P fajny filmik, szkoda ze sie nie udalo zsolowac tego licha ;<

ale warlorda nie bylo ;o

Majin 19-07-2005 20:50

Powiem tak:
Drag i Necromancer solo były według mnie najlepsze (szkoda tego no prawie w lich solo style :P), gz 2 x Behemot solo :)
Cały filmik byłby idealny, zawiera dawkę humoru, dużo akcji i nutke dramatu, gdyby nie to, że prawie na każdym solo style było ciemno jak w dupie u murzyna :p
Warlorda nie było :(

3skimos 19-07-2005 21:58

Powiem tylko jedno-"Staszek szybki jest"

Straznik Monopolowego 20-07-2005 00:10

gz piekny film ale eq to ty najlepszego nie masz xD brakowalo mi tu dl xD

Master Knight de'Vere 20-07-2005 09:55

Filmik fajny... Tylko na tym lichu szkoda Ci było chyba uh -.-. Trzeba było sie uhać 2 razy na full hp przed zejściem a nie raz z 350+ :/

YoungLady 20-07-2005 09:56

Nie chce mi się filmik otworzyć :(

Golempol 20-07-2005 11:43

@up
lol
@topic
Szkoda ze ci lichem niewyszlo. I warlorda nibylo ;( ;( ;( ;(

Vormencik 20-07-2005 12:02

Z tym lichem zes zawalil sprawe :< Mogles z demon shieldem zlazic a nie z GS ... bone beasty sa za mocne na 2h wep.

Wspolczuje... ja na 39 lvl jak padlem to sie niezle w****ilem a ty na 66 yo dopiero musiales :/

Pogromca Duchów 20-07-2005 12:36

spox

fajowy filmik ładna solówa :) polecam ;)

Hupe 20-07-2005 12:55

Licha to *****

Nie widzialem potrzeby sie uhac 2 razy, schodzilem i wchodzilem to mi ~300hp zabieral. A ten ostatni raz to masakra, 860 hp jak woda poszlo :(. A nawez zbytnio nie rozpaczalem, przynajmniej mam jeden dead z mojej winy a nie przez neta :(

@Straznik Monopolowego
Jakto dl byl i warlord tz chyba juz jest, bo poprawilem link :P

Pienkna Knight 20-07-2005 13:34

A mi się nie podoba...
1) Uh waste, wiem, że to jakas przygoda, ale jak większości potworom nie robiłeś nic z GS'a tylko samą magią... to beznadziejne...w ten sposób każdy może sobie zabić solo np. Behe... wystarczy 50 lvl, żeby nie paść od ich Hitów i 5 mlvl na exori... a co do licha... 1) c***nie zrobiłeś, że z GSem schodziłeś.... 2) znowu...walić magią każdy umie...
i kolejne...Hero... ale solo style, jak ci gość zabija DS'a... NIE PODOBA MI SIĘ....

Straznik Monopolowego 20-07-2005 13:59

u mnie nie bylo dl :(

Arathorn 20-07-2005 14:28

sprobuj nagrac nastepny tym razem uzywaj torchy a nie light cheata, k?

Kusznik 20-07-2005 14:47

Współczuje deda ziom jakbyś grał na moim servie wspomógł bym cię drobną dawką pieniędzy xDD
Bym musiał zebrać all polaków , żeby cię spłacić xDD
@topic gz ziom wymiatasz :)

Hupe 20-07-2005 14:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pienkna Knight
A mi się nie podoba...
1) Uh waste, wiem, że to jakas przygoda, ale jak większości potworom nie robiłeś nic z GS'a tylko samą magią... to beznadziejne...w ten sposób każdy może sobie zabić solo np. Behe... wystarczy 50 lvl, żeby nie paść od ich Hitów i 5 mlvl na exori... a co do licha... 1) c***nie zrobiłeś, że z GSem schodziłeś.... 2) znowu...walić magią każdy umie...
i kolejne...Hero... ale solo style, jak ci gość zabija DS'a... NIE PODOBA MI SIĘ....

A mi starczy sama satysfakcja z zabitego monstra i nie dbam o uhy....
Jak kazdy moze to zrob ten 50lvl i zsoluj, chetnie obejrze. Co do licha wiem, ze zle zrobilem ale nie spodziewalem sie combo za 860hp od potwora z ktorego jest tyle expa co z gska. A co do hero to mial byc Hero Solo Style i chyba byl, bo hero zabilem sam a ds sie poprostu zrespil dodatkowo.....

@Kusznik
Dzieki :P:P

@Aratthorn
Oj tam zaraz light hacka, poprostu gram z noktowizorem :D btw. Ogladanie filmów z light hackiem chyba jest legalne?? Ale dobra nakrece jeszcze raz to samo ( bez licha ofc) ze swiatlem ale need some time.

hide 20-07-2005 14:56

Tak się kończy oszczędzanie UHów >.< [lich]
Filmik byłby świetny gdyby było coś widać [nie mam lighthacka, wole torche :S]

Brzydal 20-07-2005 16:52

kubus lamo :PP

Etam lamerskie to wszystko jakies tebehemoty terz wogole takie nijakie, lepiej bys poszedl wbijac lvl, bo musisz 100+ wbic zebym wrocil. xD A tak wogole czemu Staszek?

...niby taki hardkorowiec a wódki ze mna nie chcial pic.... :( :( :(

//Slawek

Hupe 20-07-2005 17:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Brzydal
Etam lamerskie to wszystko jakies tebehemoty terz wogole takie nijakie, lepiej bys poszedl wbijac lvl, bo musisz 100+ wbic zebym wrocil. xD A tak wogole czemu Staszek?

...niby taki hardkorowiec a wódki ze mna nie chcial pic.... :( :( :(

//Slawek

Lol, wbije, wbije ale narazie gram druidkiem :P. A co wszyscy hardcorowcy pija vodke?? :P:P (przynajmniej frii itanz dostalem xxxDDD). A Staszek to poprostu Staszek (ale tylko dla kolegów bo normalnie to Star Factor :P). Looknij na link do strony domowej na tibia.com, tam przy gildi mojej i obejrzyj filma to zrozumiesz :D.

@Down
Sorka widocznie cos zwalilem i sie dl nie nagral :( Poprawie to w najblizszym czasie.

Rycek 20-07-2005 17:19

Super film może dlatego mi się podobał .. bo sam mam knighta 62 lvl i skile 83/80 czyli prawie podobne ..> tylko pisze że będzie Drago Lord ale nie było szkoda;d Tak pozatym bardzo ładnie to wymyśliłeś z tym filmikiem i BIG gratez...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:07.