![]() |
Rasizm i Nazizm w Tibii
Czy spotkales sie kiedys z objawami rasizmu lub propagowania nazizmu w tibii?
Ja tak czesto spotykam ludzi którzy lataja po miescie i pisze "Ilove Hitler" albo "Fuck Jude" albo nazywaja sie Pogromca Murzynów mnie to drazni nie uzywajac brzydkich slów, ale takich ludzi trzeba eliminowac albo banowac forever. X( NISZCZ NAZIZM I RASIZM X( |
No i co w związku z tym , acha fajnie gdzie kupiłeś ?
<rotfl> @down człowieku to forum o tibii ^^ A ty mi tu o wojnie gadasz :P |
Cytuj:
|
Hm, biegał kiedyś na Amerze low level, który krzyczał "GERMANY RULED FUCKING POLAND IN SECOND WORLD WAR HAHAHA!". Dostał ode mnie sd, to się złożył... lecz tutaj chodzi o to, czemu ludzie w ogóle robią takie rzeczy :( Dla żartu? Dla mnie to śmieszne nie jest...
|
Powiem tak: Nazistów roz***ać!!!! Ja sam nie mam nic do murzynów, ale asfalt powinien leżeć na swoim miejscu:P:)
|
Cytuj:
|
Gadacie głupoty, że nie macie nic do obywateli innych krajów, murzynów, Żydów, ale który z Was LUBI tzw. "br'ów" ? n/c.
|
Cytuj:
|
to sa po prostu ludzie nadajacy sie do toszka -.-
|
BAN 4Ever
X( Dla mnie to jest głupie... mnie to za przeproszeniem gówno obchodzi czy koleś ma czarną, czy białą skórę, jaką religie wyznaje etc. mnie to nic nie obchodzi! Ważne zeby dobrze sie z nim grało i nie był n00bem... Nie wiem czego ci rasiści chcą od ludzi innego koloru skóry... dla mnie to ejst smieszne... Takich debili powinno sie banować na zawsze!
|
nie graj w tibie,nie ogladaj tv, nei wychodz z domu.... bedziesz mial z tym spokoj
|
ehhhhhh....Pawepek napisał, że ważne, żeby się z nim dobrze grało i nie był Noobem, ok- to prawda, ale tu nie chodzi tylko o Tibie, chodzi o rasizm ogólnie pojęty w/g mnie oczywiście, bo wiem, że temat dotyczny Tibii. Ale cóż świata nie naprawimy :(
|
@Pawepek: Bo rasizm i nazizm są śmieszne. Tylko jak się widzi tego efekty to się człowiek przestaje śmiać a zaczyna płakać.
@Topic: Też nie lubie jak ktoś wrzeszczy "Koham Chitlera" "Je*** Rzyduf" itp. itd. (Te błędy ortograficzne to specjalnie) |
Cytuj:
@topic a rasim jest zabroniony w tibii, lecz takich ludzi nalezy olac, bo sa ta gowniarze po 10-15lat ktorzy nie wiedza dlaczego tepiono zydow, a gdy widza czlowieka o innym kolorze skory to za nic nie okaza swojego rasizmu bo sie boja oberwac |
Mówcie co chcecie - ale nienawidziłem, nienawidzę, i będę nienawidził br'ów :p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Rasizm i czasami Nazizm zawsze byl jest i bedzie gdziekolwiek sie nie oberjrzysz... I nic z tym razcej nei zrobisz...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:36. |