![]() |
Głuchołazy miasto zondzone przez tibie
Głuchołazy to miasto tibi
a więc zażondzilem spis głuchołazian :) |
Cytuj:
|
I właśnie z powodu takich ludzi, jak ten przede mną i za mną, przy moim podpisie, tam, gdzie pisze "miejsce", nie mam wpisanego "Głuchołazy".
|
Polin, wybacz mu , to mój qmpel :)
Ja Mleko jestem w Głuchołaz (czyt.zadupia ;-)))) ), miasta mlekiem i miodem płyunącego (mamy tam 2 takie krany ;P (żart :D) |
czkowron fajnych masz kumpli:D A Omader wcale się nie ukrywa, wiele userów, którzy są tym zainteresowani wiedzą z jakiego jest miasta. Polecam:
Tibijska mapka Gluchołaz BTW, Drom i MatKus siedzicie w tym samym fotelu? |
No niestety ja też jestem z Głuchołaz i niestety to włanie mnie spotkalo mieszkac na najwiekszym zadupiu Głuchołaz.Z trzech stron mnie obkrążają: Czechy ,Gierałcice i Bodzanów (a co do Bodzanowa nie jestem pewny bo głoszą plotki ze to tylko ta nazwa to przykrywka bo naprawdę to chyba jest Bodzanów City (nie wiocha) albo Wyspy Bodzanowskie). :D
I uważajcie na tego Vemlekosa bo to straszny thief!!!!! |
14 - Duży sklep "Pod Owadem". Kasjer NPC Xezaro.
NIE WIEDZIALEM ZE SPRZEDAJESZ POD OWADEM KESARO JA BYM SIE PRZEDSTAWIL NORMALNIE ALE WIEM ZE TY JESTES "DZIKI"
a przy okazji 6 - Sklep "Ułamek". Sprzedawca NPC Wronecz słynie także z wyrobu tanich alkocholi. czkowron kiedy sie nawalimy bo dawno tego nie robilismy (BO POMYLILES BUTELKI :))) ps.sorry za duze litery na pocz ale ja zapomniealem :\ |
Cytuj:
Co do fotela to zalezy kto do kogo wpadnie z dyskiem :P mamy specjalny: "baning chair" 8) P.S. czekam na spis ludzi z olecka -.-(chyba dysk na forum bedzie trzeba powiekszyc) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:25. |