![]() |
Jaką kartą moge zakupic PACCA?
Witam Przede wszystkim do adminów plz nie blokójcie tego tematu bo na prawde szukałem wszędzie i nie znalazłęm odpowiedzi na te pytania. Myślę że te pare odp na moje pytania przyda sie innym graczom Więc tak: Chciałbym się dowiedzieć jaką kartą mogę kupić pacca? / gdzie ją moge zdobyć? / jakie są jej koszty utrzymania i wydania? / czy kupując paccka są pobierane jeszcze jakieś dodatkowe opłaty? / czy można zapłacić ekartą? Proszę o to żeby wypowiedziały się osoby które już kupiły tą droga paccka wystarczą krótkie odp na moje pytania najlepiej na każde :) Jak ktoś mógłby niech napisze swoje gg tak żebym mógł sie z nim skontaktować Proszę o pomoc :) Z góry dziękuję Pozdrawiam |
Chciałbym się dowiedzieć jaką kartą mogę kupić pacca?
Kartą kredytową bądz debetową (NIE PŁATNICZĄ!!!) typu: Visa gdzie ją moge zdobyć? Zakładając konto w banku, jak się nie myle, by posiadać ów kartę trzeba miec ukończone 18 lat jakie są jej koszty utrzymania i wydania? To zalerzne od banku i oferty czy kupując paccka są pobierane jeszcze jakieś dodatkowe opłaty? opłaty manipulacyjne są zawsze pobierane, w zalerzności od "utrudnień" jest ich więcej, głównie to: wykonanie tranzakcji, przekalkulowanie kwoty z PLN na EURO czy można zapłacić ekartą? Jeżeli jest to karta kredytowa/debetowa to tak, choc nie jestem w 100% pewien p.s. http://forum.tibia.pl/search.php? <- use thah, to było, sam się upewniałem przed chwilą ;) |
Kilka uwag...
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Dla niewiedzących co to za karta: Jest to "wirtualna" karta wydawana przez mBank. "Wirtualna" tzn. taka, którą można płacić wyłącznie w Internecie, przez telefon - gdzie indziej nie będzie działać... Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:32. |